اختصاصی تابناک باتو؛ امروز تصمیم داریم شیوهی پخت کیک انار را به شما آموزش دهیم. این کیک خوشمزه، برای دورهمیهای شب یلدا مناسب است. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت کیک انار، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
گلاب: یک قاشق غذاخوری
وانیل: دو قاشق چایخوری
تخم مرغ: 5 عدد
شکر: 1 پیمانه
کره (به دمای اتاق رسیده باشد): 200 گرم
پوست رنده شدهی دو عدد لیمو
بکینگ پودر: دو قاشق چایخوری
آرد الک شده: یک و سه چهارم پیمانه
مواد لازم برای تزیین کیک:
دانههای انار: به میزان دلخواه
پسته یا بادام یا گردوی خرد شده: صد گرم
شکر: نصف پیمانه
آب دو عدد لیموی بزرگ
طرز تهیه:
آرد الک شده، بکینگ پودر و رندهی پوست لیموترش را با یکدیگر مخلوط کرده و در کناری قرار میدهیم.
کره را به همراه شکر در ظرفی ریخته، خوب هم میزنیم تا سفید رنگ شود.
تخم مرغها را یکی یکی به مخلوط فوق اضافه کرده سپس وانیل و گلاب را اضافه میکنیم.
وقتی مخلوط کاملا یکدست شد، آرد را کم کم اضافه کرده و با یک قاشق چوبی به آرامی مخلوط میکنیم.
قالب کیک را چرب کرده و آردپاشی میکنیم. مواد کیک را داخل قالب ریخته و داخل فر با دمای 180 درجهی سانتیگراد به مدت 45 دقیقه قرار میدهیم.
در این فاصله، آب لیموها را به همراه نصف پیمانه شکر در ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا شکر، ذوب شود. سپس بادام یا پسته یا گردوی خرد شده را به آن اضافه کرده و به آرامی هم میزنیم.
وقتی کیک آماده شد، روی آن را با مخلوط بالا تزیین کرده و در پایان، دانههای انار را روی کیک میپاشیم.
ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: yumyume