اختصاصی تابناک باتو؛ امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیهی یک کیک خوشمزه آشنا کنیم. از این کیک پس از پخت و برش دادن، میتوان به عنوان یک عصرانهی لذیذ و یا برای پذیرایی از مهمانها استفاده کرد. برای آشنایی با روش پخت و مواد اولیه، با ما همراه باشید.
مواد لازم برای خمیر کیک:
آرد الک شده: یک و یک چهارم پیمانه
شکر: یک چهارم پیمانه
کره: دو سوم پیمانه
مواد لازم برای روکش کاراملی کیک:
کره: نصف پیمانه
شکر کاراملی: نصف پیمانه
شیر: نصف پیمانه
شربت ذرت: 2 قاشق غذاخوری
وانیل: یک قاشق چایخوری
فندق خورد شده: یک چهارم پیمانه
مواد لازم برای لایهی شکلاتی:
شکلات آب شده: 2 پیمانه
روغن: یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
آرد و شکر را در ظرفی ریخته و کره را به آن اضافه میکنیم. مواد را خوب مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست شوند.
قالب مستطیل شکلی را آماده کرده و داخل آن را کاغذ روغنی پهن میکنیم. مایهی آماده شده را داخل قالب ریخته و در فری که از قبل با دمای 170 درجهی سانتیگراد روشن کرده بودیم، به مدت بیست دقیقه قرار میدهیم.
برای تهیهی روکش کاراملی، کره را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار میدهیم. شکر کاراملی شده را به همراه شربت ذرت و شیر، به کره اضافه کرده و به مدت پنج دقیقه روی حرارت متوسط، هم میزنیم.
شعلهی گاز را زیاد کرده و فندوق خرد شده به همراه وانیل را به مواد افزوده و به مدت دو دقیقه خوب مخلوط میکنیم.
کارامل را از روی حرارت برمیداریم و روی کیک پخته شده و سرد شده میریزیم و صبر میکنیم تا خنک شود.
برای لایهی شکلاتی، شکلات و کره را در ظرفی ریخته و روی حرارت غیرمستقیم و یا داخل مایکروفر قرار میدهیم تا شکلات آب شده و خوب با کره مخلوط شود. شکلات به دست آمده را روی لایهی کاراملی ریخته و کیک را داخل یخچال قرار میدهیم تا سرد شده و لایهی شکلاتی خود را بگیرد.
پس از این مرحله، کیک را با چاقوی تیز به شکل دلخواه، برش میزنیم.
ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: fatafeat