اختصاصی تابناک باتو؛ طرفداران نودل هر روز بیشتر میشوند. از نودل میتوان به عنوان پیش غذا، غذای اصلی، سالاد و ... بهره برد. امروز برای شما سبکی متفاوت از سالاد نودل و مرغ را قرار دادهایم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
نودل: یک بسته
کره: سه قاشق غذاخوری
شکر: یک چهارم پیمانه
فلفل: نصف قاشق چایخوری
سرکه سفید: یک چهارم پیمانه
پیازچه: 4 عدد
مرغ پخته و خرد شده: دو پیمانه
کلم خلالی خرد شده: یک پیمانه
کنجد: دو قاشق غذاخوری
روغن: یک قاشق غذاخوری
بادام زمینی بوداده: نصف پیمانه
هویج رنده شده: یک پیمانه
طرز تهیه:
کره را در ظرفی مناسب ریخته و روی حرارت قرار میدهیم. نودلها را خرد کرده داخل کره ریخته و تفت میدهیم تا طلایی رنگ شوند. کمی کنجد به آنها اضافه میکنیم و تفت میدهیم.
در ظرفی دیگر، شکر را به همراه روغن، سرکه و فلفل ریخته و کاملا مخلوط میکنیم تا سس یا طعم دهندهی سالاد، آماده شود.
کلم خرد شده را به همراه هویج رنده شده و پیازچهی خرد شده در ظرفی ریخته و تکههای مرغ را به آنها اضافه میکنیم. نیمی از سس آماده شده را به مواد میافزاییم.
نودلها را به همراه بادام زمینی بوداده به سالاد افزوده و پس از مخلوط کردن آن، سالاد را در ظرفی مناسب میریزیم. بقیهی کنجدها را روی سالاد ریخته و سس را روی سالاد میریزیم.سالاد ما آماده است.
تهیه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: fatafeat