طرز تهیه‌ی سوفله‌ی قارچ و مرغ
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۹۶۸۹۳
تاریخ انتشار: 2018 January 08    -    ۱۸ دی ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۲
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
سوفله‌، پیش‌غذایی ساده و لذیذ است که پایه‌ی اصلی برای پخت آن، تخم مرغ می‌باشد. سوفله، انواع گوناگونی دارد که نوع شیرین آن در دسته‌ی شیرینی‌ها قرار داده می‌شود و نوع دیگر آن که در آن از گوشت، مرغ و یا سبزیجات به همراه تخم مرغ استفاده می‌شود.
طرز تهیه‌ی سوفله‌ی قارچ و مرغ
 
اختصاصی تابناک باتو؛ سوفله‌، پیش‌غذایی ساده و لذیذ است که پایه‌ی اصلی برای پخت آن، تخم مرغ می‌باشد. سوفله، انواع گوناگونی دارد که نوع شیرین آن در دسته‌ی شیرینی‌ها قرار داده می‌شود و نوع دیگر آن که در آن از گوشت، مرغ و یا سبزیجات به همراه تخم مرغ استفاده می‌شود، به عنوان پیش غذا و یا یک غذای اصلی کاربرد دارد. امروز برای شما روش تهیه‌ی سوفله‌ی قارچ و مرغ را قرار داده‌ایم. برای آشنایی با روش تهیه و مواد اولیه این سوفله‌ی خوشمزه، با ما همراه باشید.

طرز تهیه‌ی سوفله‌ی قارچ و مرغ

مواد لازم:

تخم مرغ: 2 عدد
آرد: 2 قاشق غذاخوری
شیر: 1 پیمانه
قارچ ورقه شده: نصف پیمانه
سینه‌ی مرغ خرد شده: دو عدد
نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم

طرز تهیه:

تخم مرغ‌ها را در ظرفی شکسته و شیر را به آنها می‌افزاییم سپس با کمک هم‌زن، خوب مخلوط می‌کنیم.

آرد و نمک و فلفل را به تخم مرغ‌ها اضافه کرده و به هم زدن ادامه می‌دهیم تا مخلوط، کاملا یکدست شود.

تکه‌های مرغ و قارچ‌های ورقه شده را به این مخلوط اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم تا کاملا مزه‌دار شوند.

قالب‌های کیک فنجانی را آماده می‌کنیم و داخل قالب را چرب می‌کنیم. فر را با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد روشن می‌کنیم.

از مواد آماده شده داخل قالب‌ها ریخته و آنها را در فر به مدت 25 الی 30 دقیقه قرار می‌دهیم.

وقتی قالب‌ها را از فر خارج کردیم، صبر می‌کنیم تا کمی خنک شوند، سپس سوفله‌های آماده شده را از قالب، جدا می‌کنیم.

ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: yumyume
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv
bato-adv