گوشت سفید نارگیل از نظر طب قدیم ایران، گرم و خشک است و شیر نارگیل نیز کمی گرم و مرطوب است. نارگیل، برای خوشبو کردن دهان مفید است، ضعف کبد را درمان میکند، ادرار را زیاد میکند، برای تقویت دستگاه هاضمه مفید است، برای تقویت حافظه مفید است. کمر را کاهش میدهد و خاصیتهای دیگری که ذکر همهی آنها در این مقال نمیگنجد.
اختصاصی تابناک باتو؛ گوشت سفید نارگیل از نظر طب قدیم ایران، گرم و خشک است و شیر نارگیل نیز کمی گرم و مرطوب است. نارگیل، برای خوشبو کردن دهان مفید است، ضعف کبد را درمان میکند، ادرار را زیاد میکند، برای تقویت دستگاه هاضمه مفید است، برای تقویت حافظه مفید است. کمر را کاهش میدهد و خاصیتهای دیگری که ذکر همهی آنها در این مقال نمیگنجد.
در ادامه شما را با روش تهیهی شیرنارگیل آشنا میکنیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
نارگیل خرد شده: یک و نیم پیمانه
آب: 3 پیمانه
طرز تهیه:
آب را روی حرارت قرار میدهیم تا گرم شود. نارگیلها را داخل مخلوط کن ریخته و آب گرم را روی آنها میریزیم.
با سرعت متوسط آب و نارگیل را خوب مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست شوند.
شیرنارگیل به دست آمده را از داخل یک صافی عبور میدهیم و آن را در لیوانهای مناسب ریخته و سرو میکنیم.
ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منابع: atyabtabkha ـ 7ganj