اختصاصی تابناک باتو؛ گرمک (نام علمی: cucumis melo) میوهای است که آن را در جنوب آمریکا و در تجارت غالباً بنام کانتالوپ میشناسند و عقیده بر این است که مبدا آن هندوستان بوده است.
همانطور که ویتامینA آنتی اکسیدان محلول در چربی است، ویتامینCآنتی اکسیدان محلول در آب است و مصرف این میوه به دلیل دارا بودن مقدار زیادی از این دو ویتامین، ابتلا به بسیاری از بیماریهای مزمن مثل بیماریهای قلبی، سکته و سرطان را کاهش می دهد . وجود مجموعه ای از ویتامینهای گروهB در این میوه آن را به یک ماده بسیار خوب برای سوخت و ساز انرژی در بدن تبدیل کرده است. از این رو میوه ای بسیار مفید برای افزایش وزن کودکان و نوجوانان و افراد لاغر است.
گرمک سرشار از ویتامین هایA وC و سلولز است.
گرمک ملّین است؛ مخصوصاً برای کسانی که از یبوست می نالند مفید است.
گرمک ، تشنگی را در تابستان تسکین می دهد.
با توجه به آغاز فصل گرما، بی مناسبت ندیدیم که روش تهیهی یک نوع نوشیدنی با این میوهی پرخاصیت را برای شما آموزش دهیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیهی این نوشیدنی خوشمزه، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
گرمک: یک عدد متوسط
گلاب: یک چهارم پیمانه
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
شکر: سه قاشق غذاخوری
یخ قالبی: 5 تکه
طرز تهیه:
4 لیوان مناسب برای نوشیدنی را آماده میکنیم.
گرمک را پوست گرفته و تکه تکه میکنیم. تکههای گرمک را داخل مخلوط کن میریزیم.
وانیل، گلاب، شکر و یخ را به آن اضافه میکنیم و مخلوط کن را روشن میکنیم.
سرعت مخلوط کن را متوسط قرار میدهیم تا مواد، خوب با یکدیگر مخلوط شوند.
نوشیدنی آماده شده را در لیوانها ریخته و به دلخواه تزیین میکنیم.
ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منابع: manalonline ـ wikipedia