نان دارچینی، میان‌وعده‌ای شیک و لذیذ
bato-adv
کد خبر: ۸۶۶۰۵
تاریخ انتشار: 2017 September 26    -    ۰۴ مهر ۱۳۹۶ - ۰۸:۳۹
در ادامه‌ی آموزش روش پخت انواع نان، امروز تصمیم داریم شما را با روش پخت نان دارچینی آشنا کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت نان دارچینی، با ما همراه باشید.
نان دارچینی، میان‌وعده‌ای شیک و لذیذ
 
اختصاصی تابناک باتو؛ در ادامه‌ی آموزش روش پخت انواع نان، امروز تصمیم داریم شما را با روش پخت نان دارچینی آشنا کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت نان دارچینی، با ما همراه باشید.

نان دارچینی، میان‌وعده‌ای شیک و لذیذ

مواد لازم:

آرد: سه و نیم پیمانه
شکر: دو قاشق غذاخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
مایه خمیر: یک قاشق چایخوری
شیر ولرم: یک و یک چهارم پیمانه
کره‌ی ذوب شده: یک پیمانه

مواد لازم برای تزیین نان:

تخم مرغ زده شده: 1 عدد
شکر قهوه‌ای: یک چهارم پیمانه 
پودر دارچین: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

نصف شیر را به همراه شکر و مایه خمیر، در ظرفی می‌ریزیم و به مدت ده دقیقه کناری قرار می‌دهیم تا مایه خمیر، عمل آید.

در ظرفی مناسب، آرد و نمک را با یکدیگر مخلوط می‌کنیم. مایه خمیر به عمل آمده را به همراه باقی مانده‌ی شیر، به آرد می‌افزاییم و خوب ورز می‌دهیم.

اگر خمیر سفت بود، کمی دیگر شیر به آن می‌افزاییم.

از خمیر گلوله‌های کوچکی درست کرده و داخل سینی قرار می‌دهیم. روی آنها را می‌پوشانیم و اجازه می‌دهیم ده دقیقه استراحت کنند.

نان دارچینی، میان‌وعده‌ای شیک و لذیذ

هر گلوله را روی سطح آردپاشی شده با کمک وردنه به شکل دایره پهن می‌کنیم. سپس هر کدام از دایره‌ها را داخل کره‌ی ذوب شده فرو می‌بریم و در کنار یکدیگر داخل قالب دایره‌ای شکل، به شکل گلبرگ‌های گل قرار می‌دهیم.

نان دارچینی، میان‌وعده‌ای شیک و لذیذ

روی قالب را می‌پوشانیم و نیم ساعت آن را کناری قرار می‌دهیم.

فر را با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد روشن می‌کنیم.

با کمک یک قلمو، تخم مرغ زده شده را روی نان می‌مالیم سپس شکر قهوه‌ای یا سفید را با پودر دارچین، مخلوط می‌کنیم و روی نان‌ها می‌پاشیم.

قالب را به مدت 15 دقیقه داخل فر قرار می‌دهیم.

ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: atyabtabkha
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار