محمدحسین عزیزی بیماری غیر واگیر اظهار کرد: نوشیدن
چای بعد از غذا احتمال بروز فقر آهن را به خصوص در میان افراد مستعد افزایش
میدهد، اما اگر این نوشیدنی به صورت سالم و طبیعی مصرف شود میتواند از
بروز بسیاری از سکتهها و بیماریهای قلبی و عروقی جلوگیری کند.
وی
بیان کرد: اگر برگهای چای در مراحل اولیه چیدن خشک شود و غنچههای چای باز
نشده باشد، به آن در اصطلاح چای سفید میگویند که معمولا در بین مردم
ایران مصرف آن رایج نیست.
رئیس انجمن صنایع غذایی ایران عنوان کرد:
چایهای عطری که دارای اسانس رنگهای غیرطبیعی بوده میتواند سلامت افراد
را در دراز مدت به خطر بیاندازد.
وی تصریح کرد: متاسفانه ۵۰ درصد
چایهایی که در بازار داخلی به فروش میرسد، از کشورهای هند و امارات وارد
میشود که اکثرا عطری بوده و دارای اسانس و رنگهای مختلفی هستند که اگر
این رنگها از سلامت کامل برخوردار نباشند در دراز مدت باعث بروز سرطانهای
مختلف در بدن افراد میشود.
عزیزی یادآور شد: چای دارای آنتی
اکسیدان بوده و در پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر از جمله قلبی و عروقی و
سرطان موثر است که در صورت طبیعی نبودن عطر و رنگ اضافه شده میتواند
نتایجی عکس را برای افراد ایجاد کند.
فردا