پخت قورباغه زنده در ژاپن+عکس
کد خبر: ۷۲۳۲۷
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: 2017 May 06    -    ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۷:۱۵

در یک ویدئو که به قسمت شهروند روزنامه نگار این وبسایت ارسال شده است یک قورباغه دیده می شود که در ابتدا زنده به سیخ کشیده می شود و سپس پوست آن را تمیز و قسمت های داخلی غیرقابل مصرف آن را خارج و به همراه غذای تازه ای به نام "ساشیمی” سرو می کنند.

پخت قورباغه زنده در ژاپن

این قورباغه ها که به صورت زنده در آشپزخانه نگهداری می شوند پس از سفارش توسط مشتری در مقابل آنها آماده و تهیه می شود.

براساس این گزارش، جدا کردن پوست قورباغه مهارت زیادی می طلبد و فقط یک آشپز ماهر قادر به انجام این کار است و طبق سفارش، آشپز می تواند چشمهای قورباغه را خارج کند یا اینکه آنها را به همان شکل حفظ کند.

طبق گزارش سایت استامپ، قورباغه های استفاده شده برای این غذا چاق و مخصوص پخت و پز هستند و بگفته آنها سالم و خوشمزه هستند!

 
فارس
 
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۲۳ - ۱۳۹۶/۰۲/۱۶
1
6
ساديسم و توحش
یوسف
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۱۰ - ۱۳۹۶/۰۲/۱۶
1
1
سادیسم و توحش تو فرهنگ و تاریخ کشور های آسیای شرقی از اول وجود داشته حالا چون قورباغه نمی تونه داد بزنه یا گریه کنه دلیل نمیشه که درد احساس نکنه کشور ژاپن فقط از لحاظ علمی و تکنولوژی پیشرفته اس ولی از نظر فرهنگی خیلی هم عقب افتاده اس اینو پدر من که 10 سال در ژاپن زندگی کرده به چشم دیده
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار