پان کیک، به کیکی گفته میشود که در ماهیتابه و روی اجاق گاز آماده میشود. درست کردن پان کیک به ویژه برای صبحانه و عصرانه، علاوه بر ساده بودن مراحل پخت، لذت بخش نیز هست. امروز برای شما آموزش پخت یک پان کیک ساده را آماده کردهایم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
شیر: سه چهارم پیمانه
سرکه سفید: دو قاشق غذاخوری
آرد: یک پیمانه
شکر: یک پیمانه
بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
وانیل: نصف قاشق چایخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
روغن یا کره: دو قاشق غذاخوری
روغن مایع برای سرخ کردن: به میزان لازم
تخم مرغ: یک عدد
طرز تهیه:
ابتدا شیر و سرکه را در ظرفی با یکدیگر مخلوط میکنیم و به مدت پنج دقیقه کنار میگذاریم تا شیر به اصطلاح، ترش شود.
در ظرفی جداگانه، شکر، بکینگ پودر، وانیل و نمک را با آرد مخلوط میکنیم.
تخم مرغ و کره را در شیر میریزیم و خوب هم میزنیم. مخلوط آرد را کم کم به این مایه، اضافه میکنیم و هم میزنیم.
وقتی مایه، یکدست شد، روغن را در ماهی تابه ریخته روی حرارت ملایم قرار میدهیم، یک قاشق از مایه را برداشته در روغن داغ شده می ریزیم، وقتی یک طرف پان کیک، پخته شد، آن را برمی گردانیم تا طرف دیگر هم پخته شود.
پان کیک ما آماده است. نوش جان!
ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: tareekaa