راهنمای شکل های مختلف پاستای ایتالیایی
کد خبر: ۵۵۴۵۳
تاریخ انتشار: 2016 November 19    -    ۲۹ آبان ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۵
ایتالیا خانه هزاران نوع پاستا است، از شکل های معروف لوله ای و قلمی گرفته تا شکل های غیر معمول که با دست و به صورت خانگی تهیه میشوند و از منطقه ای به منطقه دیگر با هم فرق می کنند.
راهنمای شکل های مختلف پاستای ایتالیایی

راهنمای شکل های مختلف پاستای ایتالیاییایتالیا خانه هزاران نوع پاستا است، از شکل های معروف لوله ای و قلمی گرفته تا شکل های غیر معمول که با دست و به صورت خانگی تهیه میشوند و از منطقه ای به منطقه دیگر با هم فرق می کنند. مردم هر بیست منطقه ایتالیا آشپزی و دستپخت مخصوص خود را دارند. تفاوت در نوع آشپزی به  شرایط اقلیمی از جمله آب و هوا و زمین و به تاریخچه آن منطقه باز می گردد. در کوهستان های شمال ایتالیا و در پیامونته ، قارچ ترافل و پنیر گورگونزولا را خواهیم یافت. گوشت های نمک سود شده و گوجه فرنگی های خوشمزه در مناطق حاصلخیز ناحیه مرکزی ایتالیا و در منطقه آمبریا یافت میشود و سیسیلی در جنوب ایتالیا به آرتیشو ( کنگر فرنگی ) و غذاهای دریایی خود شهرت دارد.

این مواد اغلب در سس پاستا ها مورد استفاده قرار می گیرد و با آن ها هماهنگ میشوند. در واقع برای هر پاستا سس مخصوص به آن در نظر گرفته و انتخاب میشود، پاستا باید سس را در خود نگه دارد. به همین دلیل مردم  هر یک از شهرهای مختلف ایتالیا سس پاستای مخصوص خود را دارند و گاه درباره اصالت سس با هم  جر و بحث می کنند.در این گزارش با چند نمونه از انواع مختلف پاستای ایتالیایی بیشتر آشنا خواهید شد.
 راهنمای شکل های مختلف پاستای ایتالیایی

ونتو ، شمال ایتالیا
پاستا: بیگولی Bigoli

بیگولی اسپاگتی ضخیم و شبیه به نودل است. اغلب از آرد گندم، کره و تخم اردک تهیه میشود. مثل بقیه پاستاهای نازک و دراز  همراه سس سبک دریایی، خامه و یا سس های روغنی  سرو می شود.
 
راهنمای شکل های مختلف پاستای ایتالیایی

امیلیا روماگنا، شمال ایتالیا
پاستا: استروتزاپرتی Strozzapret

 اسم این پاستای کوتاه و پیچ خورده کمی عجیب است و در لغت معنای « کشیش خفه کن » می دهد . این نام الهام گرفته شده از یک افسانه است که بر اساس آن یک کشیش طمع کار،  پاستایی را که مردم محلی تهیه می کردند را  از آنها می گرفت و با سرعت و ولع می خورد به طوری که همیشه احتمال خفه شدن او وجود داشت.  این پاستا هم با سس سبک و نرم و اغلب با سس پستو خوشمزه میشود.
 
راهنمای شکل های مختلف پاستای ایتالیایی

لیگوریا، شمال ایتالیا
پاستا: تروفیه Trofie

این پاستای کوچک و رول شده به صورت سنتی با سس پستو ، لوبیا سبز و سیب زمینی خورده میشود.
 
راهنمای شکل های مختلف پاستای ایتالیایی

توسکانی مرکز ایتالیا
پاستا: جیجلی Gigli

جیجلی ترجمه ایی از گل لیلیوم ( سوسن ) است. این پاستای فلوت شده شبیه گل سوسن  است و به شهر فلورانس ایتالیا تعلق دارد. فلورانس به گل های لیلیوم خود شهرت دارد.
 
راهنمای شکل های مختلف پاستای ایتالیایی

ابروتزو، مرکز ایتالیا
پاستا: کیتارا Chitarra

کیتارا در لغت به معنای گیتار است. خمیر این پاستای بلند و نازک را از دستگاه عبور داده و برش می زنند. کیتارا با سس های خامه ای و روغن زیتون و مانند آن خورده میشود.
 
راهنمای شکل های مختلف پاستای ایتالیایی

کامپانیا، جنوب ایتالیا
پاستا: پنه Penne

پنه به معنای قلم و مداد است، نوع برش مداد گونه باعث شده تا چنین نامی را بر روی او بگذارند. سس گوجه و گوشت مناسب پاستا پنه هستند.
 
راهنمای شکل های مختلف پاستای ایتالیایی

پولیا، جنوب ایتالیا
پاستا: ارکیته Orecchiette

کلمه ارکیده در زبان ایتالیایی به معنای گوش های کوچک است، سس این پاستا با بروکلی ، موتو ماهیان( آنچووی ماهیان)، چیلی و سیر تهیه میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار