طرز تهیه کوفته سماق یک غذای لذیذ ایرانی
کد خبر: ۵۳۴۳۵
تاریخ انتشار: 2016 October 30    -    ۰۹ آبان ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۸
bato-adv
bato-adv
کوفته سماق از مجموعه دستور غذایی های ایرانی است که طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم.با ما همراه باشید.
طرز تهیه کوفته سماق یک غذای لذیذ ایرانی 
 
طرز تهیه کوفته سماق یک غذای لذیذ ایرانیکوفته سماق از مجموعه دستور غذایی های ایرانی است که طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم . با ما همراه باشید.
 
مواد لازم:

به میزان لازم روغن

۱ عدد بزرگ پیاز

 به میزان لازم نمک

 به میزان لازم فلفل

 به میزان لازم زردچوبه

۲۰۰ گرم برنج

۱۰۰ گرم لپه

۵۰۰ گرم گوشت

۵۰۰ گرم سبزی کوفته

۲ عددتخم مرغ

۱ قاشق غذاخوری آرد سوخاری

۱/۲ قاشق مرباخوری پودر زیره

۲۰ گرم سماق

طرز تهیه:

۱- پیاز را ریز خرد کنید.
۲- برنج و لپه را بشویید و از ۲ ساعت قبل خیس کنید.
۳- از گوشت چرخ کرده استفاده کنید.
۴- سبزی کوفته را هم بشویید و خرد کنید. می توانید از سبزیجاتی مانند مرزه، ترخون، پیازچه، گشنیز و جعفری استفاده کنید.
۵- از سماق آسیاب نشده استفاده کنید. آن را هم از شب قبل خیس کنید. می توانید از ۲ قاشق غذا خوری پودر سماق هم استفاده کنید.
در قابلمه ای روی حرارت ملایم کمی روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید. به آن نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کنید.در ظرفی برنج، لپه، گوشت، سبزیجات، تخم مرغ ها، آرد سوخاری به همراه نصف پیاز سرخ کرده و پودر زیره را با هم ترکیب کنید و خوب ورز دهید. اگر از پودر سماق استفاده می کنید آن را هم در این مرحله ی با سایر مواد ترکیب کنید.از مواد توپ هایی به اندازه پرتقال بردارید، آن ها را خوب فشار دهید تا هنگام پخت باز نشوند.روی باقیمانده ی پیاز، ۵ لیوان آب بریزید و آن را بجوشانید. کوفته ها را در آب در حال جوش بندازید (سطح آب باید روی کوفته ها را بپوشاند)، حرارت را کم کنید و آن ها برای حدود ۳۰ دقیقه بپزید.در نهایت، آب سماق را روی کوفته ها بریزید و ۱۵ دقیقه دیگر بپزید.

آشپز باشی
bato-adv
bato-adv
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv