روش های درست نگهداری میوه ها و سبزیجات در یخچال
کد خبر: ۴۸۷۶۰
تاریخ انتشار: 2016 September 11    -    ۲۱ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۲
آیا شما هم با مشکل از بین رفتن سریع میوه ها و سبزیجات مواجهید؟! شاید روش درستی را برای نگهداری از آن به خصوص در یخچال به کار نمی برید پس در این گزارش با ما همراه باشید.
روش های درست نگهداری میوه ها و سبزیجات در یخچال
«اختصاصی تابناک باتو» میوه ها و سبزیجات را قبل از قرار دادن در یخچال نشویید؛ به جای شستن،  آنها را با یک تکه پارچه  خشک یا با دستمال کاغذی پاک کنید. شستن میوه ها قبل از قرار دادن آنها در یخچال قدرت دفاعی میوه را از بین می برد و روند فاسد شدن آن را سرعت می بخشد.

رطوبت همواره یکی از دلایل کپک زدن و فاسد شدن میوه ها و سبزیجات است. به همین دلیل از ظرف های یک بار مصرف استفاده کنید. داخل آن یک دستمال کاغذی قرار دهید ،و سپس میوه ها را درون آن بچینید تا رطوبت احتمالی  آنها را بگیرد.
 روش های درست نگهداری میوه ها و سبزیجات در یخچال

آواکادوی نرسیده را می توانید در کیسه های پلاستیکی ضخیم قرار دهید یا درون کاغذ بپیچید و آن را در درجه حرارت معمولی اتاق قرار دهید. می توانید آواکادو را درون کیسه پلاستیکی گذاشته ، سپس آن را در یخچال بگذارید.

فلفل شیرین خیار و گوجه را در دمای متعادل و معمولی اتاق قرار دهید. آن ها را درون یخچال نگذارید ، زیرا فلفل پوست نرم خود را از دست می دهد و خیار و گوجه لزج میشوند. میوه ها و سبزیجات رسیده را درون یخچال نگذارید زیرا بر خلاف انتظار قرار دادن میوه های رسیده در یخچال سرعت تخریب و فاسد شدن آنها را بیشتر می کند.
 
روش های درست نگهداری میوه ها و سبزیجات در یخچال

برای نگهداری از موز هم نیازی نیست آن را درون یخچال قرار دهید . قرار دادن موز درون یخچال باعث سیاه و تیره شدن آن میشود. موزها را در دمای معمولی قرار داده و دم انتهایی  آن را با نایلون بپیچید.
 روش های درست نگهداری میوه ها و سبزیجات در یخچال

برای نگهداری از برش های میوه یا سبزی مثل هویج یا کرفس آن ها را درون شیشه یا قوطی قرار داده و در آب نگهداری کنید.

هر چقدر درجه سرمای یخچال را بالا ببرید ، میوه ها و سبزی ها زودتر فاسد میشوند، به همین دلیل میوه ها و سبزیجات را در قسمت هایی از یخچال که به نسبت سرد نیستند بگذارید.

برخی از میوه ها پس از رسیدن گاز اتیلن تولید می کنند، مانند: موز، زردآلو، طالبی، گلابی، هلو، انبه و گوجه ‌.در مقابل انواع دیگری از میوه ها در برابر اتلین حساس هستند و از بین می روند مانند سیب، بادمجان، سیب زمینی، کدو، هویج و بروکلی. قرار دادن این میوه ها در کنار یکدیگر قدرت ماندگاری آنها را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد.

 أفضل الطرق تخزين الخضروات والفاكهة

سیب زمینی و پیاز را جداگانه نگهداری کنید زیرا قرار دادن آنها کنار هم باعث جوانه زدن آنها میشود.

پیاز و سیب زمینی را دور از تابش مستقیم نور خورشید و در مکانی نسبتا تاریک قرار دهید. می توانید آنها را درون پاکت قرار داده و روی آن را سوراخ کنید تا هوا در پاکت جریان داشته باشد.

سیب زمینی را زیر نور خورشید قرار ندهید. آنها را در مکانی خشک، کم نور و در سبدهای چوبی و پلاستیکی قرار دهید.
 
أفضل الطرق تخزين الخضروات والفاكهة

اگر یک یا دو عدد سیب را در کنار سیب زمینی ها قرار دهید ، مدت بیشتری حفظ میشوند.
 
أفضل الطرق تخزين الخضروات والفاكهة

مارچوبه را مانند یک دسته گل درون آب قرار دهید تا بیشتر بماند.
 
أفضل الطرق تخزين الخضروات والفاكهة

بهترین راه حل برای نگهداری بروکلی این است که ساقه را در آب قرار دهید و قسمت بالای آن را با یک تکه دستمال مرطوب بپوشانید. گل کلم را نیز می توانید درون یک دستمال مرطوب قرار داده یا درون یک کیسه پلاستیکی گذاشته و چند سوراخ را روی کیسه پلاستیکی برای عبور جریان هوا ایجاد کنید.

به طور کلی نباید میوه ها و سبزیجات را در محفظه های دربسته و دور از جریان هوا قرار دهید.
 
أفضل الطرق تخزين الخضروات والفاكهة

کرفس را درون فویل بپیچید. قرار دادن کرفس درون کیسه های پلاستیکی باعث از بین رفتن آنها میشود.
 
أفضل الطرق تخزين الخضروات والفاكهة

انگور را ترجیحا در کیسه های پلی اتیلنی( نایلکس یا کیسه فریزر) بگذارید . مقادیر زیاد انگور را روی هم تلنبار نکنید ،زیرا انگورهای زیری از بین می روند.
 
أفضل الطرق تخزين الخضروات والفاكهة

قسمت سفت و غیر قابل خوردن گوجه که در هنگام مصرف از آن جدا میشود در برابر عوامل تخریبی حساس ترند، بنابر این آنها را طوری قرار دهید که این قسمت به سمت بالا و در معرض هوا باشد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار