طرز تهیه سوپ قارچ سفید
کد خبر: ۴۷۰۵۵
تاریخ انتشار: 2016 August 25    -    ۰۴ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۸:۲۸
این سوپ به خاطر مواد رنگی که در اون به کار میره و زمینه روشنی که به خاطر شیر و خامه داره، خیلی شکیل و زیباست و یک پیش غذای خوب هم به حساب میاد.
طرز تهیه سوپ قارچ سفید
 
این سوپ به خاطر مواد رنگی که در اون به کار میره و زمینه روشنی که به خاطر شیر و خامه داره، خیلی شکیل و زیباست و یک پیش غذای خوب هم به حساب میاد.
 


مواد لازم

قارچ تازه نیم کیلو
هویج دو عدد متوسط
تره فرنگی خرد شده نصف لیوان
 پیاز دو عدد متوسط
 کره 100 گرم
 خامه 200 گرم
 شیر یک لیوان
 آب  3 لیوان
آرد دو قاشق غذا خوری

@ashpazimosbat

نکته خرد کردن مواد اولیه

خرد کردن مواد این سوپ کاملا سلیقه ای هست. هویج وقتی در سوپ پخته بشه، اگر درشت خرد شده باشه کمی به شیرینی میزنه و ممکنه بعضی ها دوست نداشته باشن. همچنین افرادی هستن که از اینکه قارچ درشت باشه و زیر دندون بیاد، خوششون نمیاد. پس کاملا سلیقه ای میتونیم اون رو با توجه به علایق خودمون و خونوادمون خرد کنیم. اگر همه سبزیجات رو به شکل نگینی خرد کنید و قارچ رو ورقه بکشید، سوپ زیبا تری خواهید داشت.

طرز تهیه

ابتدا پیاز خرد شده  رو با کره روی حرارت ملایم قرار میدیم تا تفت بخوره. هویج و تره رو هم خرد میکنیم و وقتی پیاز کمی طلایی شد بهش اضافه میکنیم. کمی که سبزیجات با هم تفت خوردن ( حدود 5 تا 10 دقیقه) قارچها رو که از قبل خرد کردیم اضافه میکنیم و 5 دقیقه دیگه تفت میدیم. نمک و فلفل رو هم در همین مرحله اضافه میکنیم. در حالیکه مواد تفت میخورن، آرد رو در یک لیوان آب که دمای محیط داره حل میکنیم. دلیل این کار هم گلوله نشدن اون هست. مخلوط آرد و آب و بقیه آبی رو که داشتیم به مواد در حال تفت اضافه میکنیم و حرارت رو زیاد میکنیم. کمی که مواد با هم جوشیدن، خامه رو با یک لیوان شیری که دمای محیط گرفته مخلوط میکنیم و به مواد در حال پخت اضافه میکنیم. در این مرحله باید مراقب باشیم سوپ سر نره. بعد از حدود 5 دقیقه حرارت رو ملایم میکنیم و زمان میدیم تا سوپ کاملا جا بیفته. حدود یک ربع دیگه سوپ آماده اس.

 نکته خوشمزه شدن سوپ قارچ

این سوپ به همین شکلش هم خوشمزه اس. ولی اگر به جای آب، آب مرغ یا گوشت به مواد اضافه کنیم، خوشمزه تر میشه  و طعم متفاوتی میگیره..
 
 آشپزی مثبت
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار