طرز تهیه سالاد فرانسوی با سس مخصوص
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۴۲۲۴۳
تاریخ انتشار: 2016 July 10    -    ۲۰ تير ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۰
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
سالاد یکی از بهترین ایده ها برای یک شام سبک و تابستانی است. این بار یک سالاد تابستانی خوش طعم و سبک درست کنید.
طرز تهیه سالاد فرانسوی با سس مخصوصسالاد یکی از بهترین ایده ها برای یک شام سبک و تابستانی است. این بار یک سالاد تابستانی خوش طعم و سبک درست کنید.

مواد لازم برای سس سالاد فرانسوی برای ۴ نفر :

 روغن کانولا   یک پیمانه
 سرکه سفید   یک چهارم پیمانه
 سرکه سیب  یک چهارم پیمانه
 سس خردل  ۲ قاشق چایخوری
سیر رنده شده  یک حبه بزرگ
پودر خردل  یک چهارم قاشق چایخوری
نمک و فلفل و پوست لیمو  به اندازه کافی

مواد برای سالاد فرانسوی :
 سیب زمینی ریز  ۵۰۰ گرم
 لوبیا سبز  ۱۱۲ گرم
 کره نرم شده  ۳ قاشق غذاخوری
 کنسرو ماهی در روغن زیتون  ۳ قوطی
تخم مرغ آب پز شده  ۴ عدد
کاهو  به مقدار لازم
زیتون  به مقدار لازم (دلخواه)
گوجه فرنگی  ۳ عدد

طرز تهیه سالاد فرانسوی با سس مخصوص
 
طرز تهیه سالاد فرانسوی :
تمامی مواد سس را با هم ترکیب و در غذاساز مخلوط کنید و در یخچال بگذارید.
برای تهیه سالاد، سیب زمینی ها را در آب نمک آب پز کنید.
لوبیا را نیز به مدت ۴ دقیقه در آب بجوشانید.
سیب زمینی را برش بزنید و در ۲ قاشق غذاخوری کره، نمک و فلفل تفت دهید.
با باقی مانده کره، لوبیا سبز را تفت دهید، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
تخم مرغ و گوجه فرنگی ها را برش بزنید.
سسی را که تهیه کرده اید، به میزان کافی به کنسرو ماهی اضافه کنید. در صورت نیاز نمک و فلفل هم اضافه کنید.
کاهو را روی ظرف پهن کنید و تمامی مواد را به سلیقه خود بچینید و با سس سرو کنید.

خراسان نیوز
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv
bato-adv