«اختصاصی تابناک باتو» در ادامه آموزش خوراکی هایی مناسب با ماه مبارک رمضان، امروز تصمیم داریم شما را با مراحل تهیه ی یک نان که در ازبکستان، طرفداران فراوانی دارد، آشنا کنیم با ما همراه باشید.
مواد لازم:
آرد: 1 کیلوگرم
کره یا روغن: 200 گرم
شیر یا آب: نیم لیتر
نمک: دو قاشق چایخوری
بکینگ پودر: دو قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ و کنجد برای تزئین نان
ابتدا آرد را الک می کنیم سپس نمک و بکینگ پودر را به آن اضافه می کنیم. سپس شیر یا آب را کم کم به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم. در مرحله بعد کره یا روغن آب شده را اضافه می کنیم و آنقدر مخلوط را هم می زنیم تا صاف و یکدست شود.
خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم و به مدت 15 دقیقه روی آن را با حوله می پوشانیم و اجازه می دهیم که استراحت کند.
سپس خمیر را با وردنه به صورت دایره ای شکل پهن می کنیم. ضخامت خمیر باید حدود نیم سانت باشد. لبه های اطراف نان دایره ای شکل خود را کمی با دست بالاتر می آوریم بعد با چنگال روی خمیر را سوراخ می کنیم. در صورت تمایل، از قالب هایی برای طرح زدن روی خمیر نان استفاده می کنیم. زرده تخم مرغ زده شده را بر روی آن با برس می مالیم و در آخر دانه های کنجد را روی آن می پاشیم.
نان ها را در سینی فر قرار داده و در فری که از قبل با دمای 250 درجه سانتیگراد روشن کرده ایم به مدت ده دقیقه قرار می دهیم.
نان های خوشمزه ما آماده است.
تهیه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: videoculinary.com