طرز تهیه نان ازبکستانی
کد خبر: ۳۸۹۴۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: 2016 June 05    -    ۱۶ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۴
در ادامه آموزش خوراکی هایی مناسب با ماه مبارک رمضان، امروز تصمیم داریم شما را با مراحل تهیه ی یک نان که در ازبکستان، طرفداران فراوانی دارد، آشنا کنیم با ما همراه باشید.
طرز تهیه نان ازبکستانی«اختصاصی تابناک باتو» در ادامه آموزش خوراکی هایی مناسب با ماه مبارک رمضان، امروز تصمیم داریم شما را با مراحل تهیه ی یک نان که در ازبکستان، طرفداران فراوانی دارد، آشنا کنیم با ما همراه باشید.

مواد لازم:

آرد: 1 کیلوگرم
کره یا روغن: 200 گرم
شیر یا آب: نیم لیتر
نمک: دو قاشق چایخوری
بکینگ پودر: دو قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ و کنجد برای تزئین نان

روش تهیه نان ازبکستانی

ابتدا آرد را الک می کنیم سپس نمک و بکینگ پودر را به آن اضافه می کنیم. سپس شیر یا آب را کم کم به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم. در مرحله بعد کره یا روغن آب شده را اضافه می کنیم و آنقدر مخلوط را هم می زنیم تا صاف و یکدست شود. 

روش تهیه نان ازبکستانی

خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم و به مدت 15 دقیقه روی آن را با حوله می پوشانیم و اجازه می دهیم که استراحت کند.

روش تهیه نان ازبکستانی

سپس خمیر را با وردنه به صورت دایره ای شکل پهن می کنیم. ضخامت خمیر باید حدود نیم سانت باشد. لبه های اطراف نان دایره ای شکل خود را کمی با دست بالاتر می آوریم بعد با چنگال روی خمیر را سوراخ می کنیم. در صورت تمایل، از قالب هایی برای طرح زدن روی خمیر نان استفاده می کنیم. زرده تخم مرغ زده شده را بر روی آن با برس می مالیم و در آخر دانه های کنجد را روی آن می پاشیم.
نان ها را در سینی فر قرار داده و در فری که از قبل با دمای 250 درجه سانتیگراد روشن کرده ایم به مدت ده دقیقه قرار می دهیم.

روش تهیه نان ازبکستانی

روش تهیه نان ازبکستانی

نان های خوشمزه ما آماده است. 

روش تهیه نان ازبکستانی

تهیه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: videoculinary.com

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مهندس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۱۰ - ۱۳۹۵/۰۳/۱۹
0
0
من عاشق اینم ووووه
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار