آشنایی با طرز تهیه باقلوای ‌گوشت
کد خبر: ۳۵۲۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: 2015 July 01    -    ۱۰ تير ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۶
ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و سپس با کمی روغن تفت دهید. گوشت چرخ‌کرده را به همراه ذرت، فلفل دلمه‌ای و رب گوجه‌فرنگی به پیاز اضافه کنید. در نهایت با افزودن نمک و فلفل این مواد را از روی حرارت بردارید.

باقلوای ‌گوشت

مواد لازم:
 آرد: سه پیمانه
 شیر: یک پیمانه
 شکر: یک قاشق غذاخوری
 نمک: یک قاشق چای‌خوری
 بکینگ‌پودر: دو قاشق چای‌خوری پر
 روغن مایع: دو قاشق غذاخوری
 پنیر پیتزا: 100 گرم

طرز تهیه خمیر باقلوای گوشت:

 تمام مواد خشک را دو بار الک کنید و بعد شیر و روغن را به آنها اضافه کنید و مخلوط کرده، روی آن را بپوشانید و در جای تاریک گذاشته و دو ساعت به آن استراحت دهید . لازم است بدانید که این خمیر برای تهیه انواع پیراشکی، قطاب، نان، و نان پیتزا و سمبوسه استفاده می‌شود .

مواد لازم میان باقلوا:

 گوشت چرخ کرده: 100 گرم

فلفل دلمه ای: نصف فنجان

ذرت: یک فنجان

پیاز:دو قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به میزان لازم

رب گوجه: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

 ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و سپس با کمی روغن تفت دهید. گوشت چرخ‌کرده را به همراه ذرت، فلفل دلمه‌ای و رب گوجه‌فرنگی به پیاز اضافه کنید. در نهایت با افزودن نمک و فلفل این مواد را از روی حرارت بردارید.

در این مرحله خمیر را نصف و به ضخامت کمتر از نیم سانتی‌متر آن را باز کنید. کف ظرف نچسبی را چرب کرده و یک قسمت از خمیر باز شده را کف آن پهن کنید، به طوری که دیواره‌های ظرف با خمیر پوشیده شود. مایع گوشتی را روی خمیر بریزید و پنیر پیتزا را روی آن بپاشید. خمیر دوم را روی آن قرار دهید و کناره‌های آن را به لایه اول متصل کنید. در نهایت مقداری زرده تخم‌مرغ را روی خمیر بمالید و کمی کنجد روی آن بپاشید. این غذا را به مدت 30 تا 40 دقیقه در حرارت 180 درجه سانتی‌گراد در فر قرار دهید تا روی آن طلایی شود.

جام جم
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مهتاب سبز
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۱۵ - ۱۳۹۴/۰۴/۱۰
0
1
اگه شیرین نباشه به ذائقه ما می خورد باید تست کنیم .
دست شما درد نکند
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار