به‌هیچ‌وجه این روغن را مصرف نکنید
کد خبر: ۳۰۰۹۳۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: 2023 December 28    -    ۰۷ دی ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۰
مصرف روغن‌های جامد و نیمه جامد، باعث رسوب اسیدهای چرب اشباع در رگ‌ها، آترواسکلروز (سفت شدن جدار عروق)، تنگی و انسداد عروق قلب و سکته قلبی می‌شود.
مصرف روغن‌های جامد و نیمه جامد، باعث رسوب اسیدهای چرب اشباع در رگ‌ها، آترواسکلروز (سفت شدن جدار عروق)، تنگی و انسداد عروق قلب و سکته قلبی می‌شود.
 
به‌هیچ‌وجه این روغن را مصرف نکنید
 
بر اساس نتایج آخرین یافته‌های علمی در جهان، مصرف روغن‌های جامد و نیمه جامد همچنین به علت دارا بودن اسید چرب ترانس بالا خطر بروز سرطان سینه در خانم‌ها و سرطان پروستات در آقایان را افزایش می‌دهد.
 
مصرف خانگی روغن‌های جامد به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود. روغن جامد به علت بافت مورد نیاز شیرینی‌ها، عمدتاً در قنادی‌ها کاربرد دارد. اسیدهای چرب اشباع موجود در روغن جامد ابتلا به بیماری‌های قلبی _ عروقی و انواع سرطان‌ها را به دنبال دارد.
 
اگر چه این روغن‌ها درحال حاضر در کشور ما با اصلاح فرمولاسیون و بهبود کیفیت به روغن نیمه جامد تبدیل شده‌اند که مقدار اسیدهای چرب اشباع و ترانس کمتری نسبت به روغن جامد دارند، ولی باید توجه داشت که روغن نیمه جامد هم در مقایسه با روغن‌های گیاهی مایع، مقادیر بیشتری اسید چرب اشباع و اسید چرب ترانس دارد و مصرف آن‌ها خطراتی مانند افزایش کلسترول بد خون LDL، تنگی و انسداد عروق قلبی و نهایتا سکته قلبی را به دنبال دارند؛ بویژه افرادی که دچار اختلالات چربی خون و کلسترول بالا هستند نباید از روغن جامد و نیمه جامد استفاده کنند.
چند ثانیه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۵ - ۱۴۰۲/۱۰/۰۷
0
7
والا تا 46 سال پیش از روغن جامد استفاده میشد و خیلی هم خوب بود / ولی بعداز آن این روغن مایع های بی برکت و آمد که وقتی روی اجاق گاز و دیوار آشپزخانه پخش میشه از سیمان هم سفت تر میشه نکنه با رگ و عروق انسان هم همین کار را میکنه؟
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار