تب داغ یک آگهی پرطرفدار روی در و دیوار تهران
کد خبر: ۲۹۶۰۱۸
تاریخ انتشار: 2023 November 04    -    ۱۳ آبان ۱۴۰۲ - ۲۳:۴۵
 سه روز دیگر تا پایان مهلت ثبت نام لاتاری (۱۶ آبان) فرصت باقی مانده و تبلیغ موسساتی که شما را در لاتاری ثبت‌نام می‌کنند از در و دیوار شهر می‌ریزد به ویژه محوطه‌ی اطراف دانشگاه‌های شهر یا موسسات آموزش زبان. وب سایت انصاف نیوز در گزارشی از تب داغ این پدیده مهاجرتی در بین ایرانیان خبر داده است.

 سه روز دیگر تا پایان مهلت ثبت نام لاتاری (۱۶ آبان) فرصت باقی مانده و تبلیغ موسساتی که شما را در لاتاری ثبت‌نام می‌کنند از در و دیوار شهر می‌ریزد به ویژه محوطه‌ی اطراف دانشگاه‌های شهر یا موسسات آموزش زبان. وب سایت انصاف نیوز در گزارشی از تب داغ این پدیده مهاجرتی در بین ایرانیان خبر داده است.

تب داغ یک آگهی پرطرفدار روی در و دیوار تهران
 

در بخشی از این گزارش آمده که با کارمند سابق یکی از موسسات مهاجرتی که ثبت‌نام لاتاری را نیز انجام می‌دهد و یکی از متقاضیان لاتاری ۲۰۲۵ مصاحبه شده است در ادامه می‌خوانید:

* یکی از موسساتی که قیمت این ثبت‌نام از آن‌ها پرسیده شد این کار را برای افراد مجرد ۱۵۰هزار تومان و برای متاهلینی که فرزندی ندارند ۴۰۰هزار تومان انجام می‌داد. نکته‌ی جالب توجه این بود که با وجود تعداد زیاد کارمندان تنها خدمت این موسسه ثبت نام لاتاری بود. سهم هر کشور در لاتاری ۷درصد جمعیت آن است بنابراین سهم ایرانی‌ها بین ۴۵۰۰ تا ۵۰۰۰ نفر می‌شود. البته همه‌ی این افراد موفق به رفتن به سفارت نمی‌شوند.

* تاریخ لاتاری را سال بعد از کریسمسِ پیش روی تاریخ ثبت نام در نظر می‌گیرند و لاتاری امسال ۲۰۲۵ می‌شود.

* موسسه‌ی کارمندی که با او گفت‌و‌گو شده در یکی از مناطق مرفه تهران است. این موسسه علاوه بر ثبت نام لاتاری خدمات دیگر مهاجرتی را نیز ارائه می‌دهد ولی به لاتاری مشهور است و بیشترین درآمدش نیز از همین طریق است. به گفته‌ی مصاحبه‌شونده سال گذشته بیشتر از ۵۰۰۰۰ نفر را در لاتاری ثبت نام کرده‌اند.

* این شخص که مدیر یکی از بخش‌های این موسسه نیز بوده است در مورد کلاهبرداری‌هایی که در زمینه‌ی خدمات آن‌ها وجود دارد نیز چنین گفت: اصلا کلاهبرداری معنی‌دار نیست. هرچقدر ثبت نام بیشتر شانس حضور برنده بین افراد ثبت نام شده به وسیله‌ی موسسه بیشتر می‌شود. تعداد برندگان موسسه برایش اعتبار می‌شوند. به گفته او سفارش ثبت نام را در این موسسات تا لحظات آخر به امید یک ساعتی که فرصت تمدید می‌شود می‌پذیرند طوری که ناچار وجوه تعدادی عودت داده می‌شود.

* مدیر بخشی از این موسسه می‌گفت تا سال گذشته به ازای هر نفر ۴۰۰هزار تومان، همسر آن شخص ۳۰۰هزار تومان و هر فرزند زیر ۲۰سال ۲۰۰هزار تومان دریافت می‌شده است. این مبلغ با نزدیک شدن به ساعات پایانی فرصت ثبت نام صد یا دویست هزار تومان افزایش می‌یابد. نه درصد مالیات هم روی همه‌ی این مبالغ می‌آید. رقم عجیبی که در ساعات پایانی فرصت ثبت نام با آن برخورد کرده بود ۱۲ میلیون تومان و مربوط به خانواده‌ای چند نفره بود.

* دریافت هزینه‌های دلاری یا معادل دلاری موسسات مهاجرتی نکته‌ی تعجب‌برانگیز برای این کارمند بود. او در توضیح هزینه‌ی زیاد این موسسات می‌گفت: طوری بود که آقایی به من می‌گفت ماشینش را برای این کار فروخته است. ریجکت هم شده بود و می‌گفت انگار زندگی‌اش را از دست داده است.

* تنها نقطه‌ی تفاوت خدمات‌دهی این موسسات به اتباع این است که ویزای ورود به کشور محل مصاحبه‌شان را باید خودشان بگیرند. این نکته نیز مهم بود که تمام پذیرفته‌شدگان مرحله اول موفق به رفتن به سفارت آمریکا در کشورهای همسایه نمی‌شوند و این تعداد در زمان ریاست جمهوری ترامپ حتی کمتر نیز بوده است.

* متقاضی لاتاری‌ای فارغ‌التحصیل دکترای مکانیک از یک دانشگاه خوب کشور است و در گیر و دار پروسه‌ی مهاجرت لاتاری را فقط به عنوان یک شانس جانبی می‌بیند. به گفته‌ی این دانش‌آموخته‌ی دکتری مکانیک میزان استقبال ایرانی‌ها در این قرعه‌کشی زیاد است و دوسال پیش که دسترسی مردم به اینترنت کمتر بود چیزی حدود دو و نیم میلیون نفر ایرانی در لاتاری ثبت‌نام می‌کرده‌اند.

* او در ادامه‌ی گفته‌هایش از این امر ابراز تعجب می‌کرد که با وجود اینکه ایران یک درصد جمعیت جهان را دارد ده درصد سهمیه‌ی لاتاری به آن‌ها تعلق دارد و با خنده می‌گفت: «نمی‌دانم به هر حال خوان دولت آمریکاست که در دنیا گسترده شده و معلوم هم نیست تا کِی برقرار باشه! ترامپ حرف‌هایی زده بود…»

* او که راجع به شیوه‌های مختلف مهاجرت از جمله لاتاری تحقیقات کافی کرده بود در پاسخ به سوالی در مورد شرایط بعد از قبول شدن لاتاری و حتی گرفتن گرین کارت می‌گفت: زبان بلد نباشی، حرفه‌ای بلد نباشی با خاک یکسان میشی! میری اونجا کارتن‌خواب میشی!

* و در توضیح حجم بالای افرادی که برای مهاجرت اقدام می‌کنند گفت: «برای ویزای ایتالیا باید برید شرکت ویزامتریک. نمی‌دونم تا حال مترو توپخونه رفتید یا نه الآن اونجا عین مترو توپخونه‌ست یعنی آدم‌ها سرپا ایستادن تا نوبت بهشون برسه!»

* از او راجع به شیوه‌ی وقت گرفتن از سفارت پرسیدم که قاعدتا باید بتوان از طریق سایت رسمی سفارت وقت گرفت؛ با کنایه پاسخ داد: «بله میشه وقت گرفت. از سامانه ایرانخوردرو هم میشه ماشین خرید. ارز دولتی هم میشه گرفت»

  • به تازگی به یک موسسه مهاجرتی رفته بود و قیمت‌ها را تا حدودی می‌دانست. برای آدمی با شرایط او که می‌خواست به استرالیا مهاجرت کند موسسات مختلف قیمت‌های مختلفی از ۳۵۰۰ تا ۸۰۰۰ دلار استرالیا را به او پیشنهاد داده بودند یعنی حدودا معادل ۱۲۰ تا ۲۴۰ میلیون تومان.
  • برترین ها
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار