مشکل بوی بد سیر حل شد
کد خبر: ۲۹۲۵۸۳
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: 2023 September 29    -    ۰۷ مهر ۱۴۰۲ - ۲۰:۳۱
bato-adv
bato-adv
تیمی از دانشگاه ایالتی اوهایو به سیر خام موجود در بطری ماست هایی با محتوای چربی، پروتئین و آب متفاوت اضافه کردند. آنها دریافتند که ماست 99 درصد در کاهش ترکیبات اصلی تولید بوی سیر موثر است.

تیمی از دانشگاه ایالتی اوهایو به سیر خام موجود در بطری ماست هایی با محتوای چربی، پروتئین و آب متفاوت اضافه کردند. آنها دریافتند که ماست 99 درصد در کاهش ترکیبات اصلی تولید بوی سیر موثر است.

به نقل از دیلی‌میل، به گفته دانشمندان، می‌توان با خوردن ماست طبیعی به لطف پروتئین‌های خنثی کننده آن بوی سیر دهان را رفع کرد.

محققان کشف کرده‌اند که پروتئین‌های موجود در ماست برای خنثی کردن ترکیبات مبتنی بر گوگرد که باعث ایجاد بو می‌شوند، به خوبی عمل می‌کنند.

تیمی از دانشگاه ایالتی اوهایو به سیر خام موجود در بطری ماست هایی با محتوای چربی، پروتئین و آب متفاوت اضافه کردند. آنها دریافتند که ماست ۹۹ درصد در کاهش ترکیبات اصلی تولید بوی سیر موثر است.

تجزیه و تحلیل نشان داد که ماست‌های با سطوح بالای پروتئین و همچنین ماست‌هایی با محتوای چربی بالا در کاهش بوی سیر مؤثرتر بودند.

«شریل بارینگر» نویسنده ارشد این مطالعه، گفت:« پروتئین بالا علاوه بر مفید بودن برای بدن می‌تواند به عنوان یک خوشبوکننده دهان نیز استفاده شود.»

وی پیشنهاد می کند ماست یونانی که ارزش پروتئین بالاتری نسبت به ماست ساده دارد ممکن است موثرترین راه برای خلاص شدن از شر بوی سیر باشد.

ماست‌های طعم‌دار نیز احتمالاً در این امر موثر هستند. این یافته ها در مجله Molecules منتشر شد.

فارس
bato-adv
bato-adv
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
بابی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۴۹ - ۱۴۰۲/۰۷/۰۸
0
4
اتفاقا یکی از بو دارترین ترکیبات سیر،ماست موسیر است.بوی بد سیر ناشی از ترکیبی گوگرد دار به نام آلیسین است.
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv