یک تکنیک قدیمی برای تازه نگه داشتن میوه‌ها
کد خبر: ۲۸۷۹۲۷
تاریخ انتشار: 2023 August 12    -    ۲۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۸
آیا می‌دانستید که یک تکنیک قدیمی برای تازه نگه داشتن میوه‌ها، بدون هیچ گونه مواد شیمیایی وجود دارد؟ به این روش کانگینه Kangina گفته می‌شود و پیدایش آن در شمال افغانستان بوده است. با کانگینه، میوه‌هایی مانند انگور، زردآلو و انجیر را می‌توان تا یک سال بدون از دست دادن طعم، بافت یا ارزش غذایی خود نگهداری کرد.

یک تکنیک قدیمی برای تازه نگه داشتن میوه‌ها – کانگینه (یک پزشک)

یک تکنیک قدیمی برای تازه نگه داشتن میوه‌ها – کانگینه (یک پزشک)«تابناک با تو» - آیا می‌دانستید که یک تکنیک قدیمی برای تازه نگه داشتن میوه‌ها، بدون هیچ گونه مواد شیمیایی وجود دارد؟ به این روش کانگینه Kangina گفته می‌شود و پیدایش آن در شمال افغانستان بوده است. با کانگینه، میوه‌هایی مانند انگور، زردآلو و انجیر را می‌توان تا یک سال بدون از دست دادن طعم، بافت یا ارزش غذایی خود نگهداری کرد.

اما این روش چگونه انجام می‌شود؟

ابتدا میوه‌ها با دست چیده و شسته می‌شوند. سپس آن‌ها را در ظروف مخصوصی که از خاک رس یا سرامیک ساخته شده‌اند، به نام گلدان‌های کانگینه قرار می‌دهند. گلدان‌ها با مخلوطی از گل و کاه مهر و موم می‌شوند که یک عتیق طبیعی هوا را ایجاد می‌کند. در نهایت این ظروف کانگینه را در مکانی خنک و خشک که دما و رطوبت آن ثابت است، مثلا در زیر زمین دفن می‌کنند.

با گذشت زمان، میوه‌ها تحت یک فرآیند تخمیر طبیعی قرار می‌گیرند که قند آن‌ها را به اسید‌های آلی مانند اسید استیک و اسید لاکتیک تبدیل می‌کند. این فرآیند همچنین مواد نگهدارنده طبیعی مانند الکل و دی اکسید کربن ایجاد می‌کند که از رشد باکتری‌ها و قارچ‌های مضر جلوگیری می‌کند.

یک تکنیک قدیمی برای تازه نگه داشتن میوه‌ها – کانگینه (یک پزشک)

یک تکنیک قدیمی برای تازه نگه داشتن میوه‌ها – کانگینه (یک پزشک)

یک تکنیک قدیمی برای تازه نگه داشتن میوه‌ها – کانگینه (یک پزشک)

یک تکنیک قدیمی برای تازه نگه داشتن میوه‌ها – کانگینه (یک پزشک)

منبع: یک پزشک

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار