غذای اصیل ایرانی که از خوردنش سیر نمی‌شوید
کد خبر: ۲۸۱۸۰۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: 2023 June 06    -    ۱۶ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۵
کشک گردو که در بیشتر مواقع مردم این غذا را با اسم کله جوش می‌شناسند یک غذای بسیار لذیذ است که با یک بار تجربه مشتری همیشگی آن می‌شوید.

«تابناک با تو» - کشک گردو که در بیشتر مواقع مردم این غذا را با اسم کله جوش می‌شناسند یک غذای بسیار لذیذ است که با یک بار تجربه مشتری همیشگی آن می‌شوید.

غذای اصیل ایرانی که از خوردنش سیر نمی‌شوید

مواد لازم:

گردو: ۲۰۰ گرم

کشک رقیق: ۲ لیوان

نمک: به مقدار لازم

زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری

پیاز: ۱ عدد

سیر: به مقدار دلخواه

طرز تهیه:

گردو را آسیاب کرده و با پیاز ریز شده و سیر و نمک و زردچوبه مخلوط می‌کنیم و کمی هم می‌زنیم.

بعد کشک را به گردو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا گردو باز شود.

این غذا سرد سرو میشود، ولی شما میتوانید کمی گرمش کنید و در آخر با نعناع داغ تزیین کرده و نوش جان کنید.

منبع: برترین‌ها

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Canada
|
۰۰:۳۶ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۷
0
1
ماهی یکبار حتما درست میکنم .
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار