طرز تهیه سالاد بادمجان کبابی، خوش‌طعم و لذیذ
کد خبر: ۲۷۷۶۹۶
تاریخ انتشار: 2023 April 27    -    ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۵
سالاد بادمجان کبابی یکی از انواع سالاد‌های سرد است که به دلیل داشتن مرغ و بادمجان کبابی در ترکیباتش عطر و طعم دلچسبی دارد و یک وعده غذایی کامل محسوب می‌شود.

«تابناک با تو» - سالاد‌ها یکی از محبوب‌ترین و متنوع‌ترین ترکیبات غذایی در سراسر جهان هستند که بیش‌تر به عنوان پیش غذا سرو می‌شوند؛ اما خیلی از آن‌ها به دلیل ترکیباتی که دارند، می‌توانند به عنوان غذای اصلی نیز مورد استفاده قرار بگیرند.

طرز تهیه سالاد بادمجان کبابی، خوش‌طعم و لذیذ

سالاد‌ها از ترکیب سبزیجات مختلف همراه با چاشنی‌هایی مثل سرکه، سس، نمک، فلفل، آب‌لیمو، آب‌غوره و... تشکیل می‌شوند که معمولاً به صورت سرد سرو می‌شوند و ممکن است علاوه‌بر سبزیجات مواد غذایی دیگری مانند تخم مرغ، حبوبات پخته، گوشت، پنیر و... نیز به آن‌ها اضافه شود که در این صورت ارزش غذایی‌شان بیش‌تر می‌شود و می‌توان به عنوان غذای اصلی نیز میل کرد.

سالاد بادمجان کبابی یکی از انواع سالاد‌های سرد است که از ترکیب بادمجان کبابی با مرغ، سس مایونز و ماست تهیه می‌شود و به دلیل داشتن مرغ در ترکیباتش یک وعده غذایی مقوی محسوب می‌شود. این سالاد همچنین به دلیل داشتن بادمجان کبابی عطر و طعم فوق‌العاده‌ای دارد. در ادامه این مطلب با طرز تهیه سالاد بادمجان کبابی به صورت مرحله به مرحله همراه با نکات مهم و فوت و فن‌های مربوط به مربوط به تهیه این سالاد همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه سالاد بادمجان کبابی

بادمجان: ۳ عدد
فیله مرغ: ۲۰۰ گرم
سس مایونز: یک قاشق غذاخوری
ماست پر چرب یا هم زده: نصف لیوان
سیر: ۳ حبه
گردو خرد شده: یک فنجان
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
روغن زیتون برای تزیین: به میزان لازم

طرز تهیه سالاد بادمجان کبابی

۱ ـ برای شروع کار بادمجان‌ها را خیلی خوب بشویید و خشک کنید. با چاقو چند شکاف روی بادمجان ایجاد کنید و کمی روغن روی پوست بادمجان بمالید تا پوست آن بعد از کبابی شدن راحت کنده شود. سپس اجاق گاز یا کباب‌پز را روشن کنید و بادمجان‌ها را با پوست روی شعله متوسط آتش بگذارید. توجه داشته باشید که کلاهک بادمجان را جدا نکنید تا در حین کبابی کردن بتوانید راحت‌تر بادمجان را بچرخانید و جا به جا کنید.

در حین کبابی کردن هرچند دقیقه یکبار بادمجان‌ها را پشت و رو کنید تا همه قسمت‌های آن به صورت یک‌نواخت کبابی و پخته شود. بعد از اینکه بادمجان‌ها خنک شدند، به آرامی پوست آن‌ها را بکنید و بادمجان‌ها را با چاقو خرد کنید تا له شوند. حالا بادمجان کبابی‌های آماده را با چاقو خرد کنید و داخل کاسه بریزید.

۲ ـ در مرحله بعد فیله مرغ پخته و ریش ریش شده را به بادمجان کبابی اضافه کنید.

۳ ـ سپس سیر را له یا رنده کنید و همراه با نمک و فلفل سیاه به مواد بالا اضافه کنید.

۴ ـ در مرحله بعد ماست و سس مایونز را با هم مخلوط و به مواد سالاد اضافه کنید و خوب هم بزنید. حالا می‌توانید سالاد آماده را داخل ظرف سرو مورد نظرتان بریزید و روی سالاد را با مغز گردوی خرد شده و روغن زیتون تزیین کنید. نوش جان.

منبع: برترین‌ها

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار