ساندویچ مرغ مکزیکی؛ طعمی که فراموش نمی‌کنید
کد خبر: ۲۷۶۷۱۸
تاریخ انتشار: 2023 April 15    -    ۲۶ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۹:۲۴
ساندویچ مرغ مکزیکی یکی از انواع ساندویچ‌های سرد است که بسیار خوشمزه و خوش طعم است و دستور تهیه آسانی دارد. این ساندویچ خوشمزه که از ترکیب مرغ با ذرت، هویج، نخود فرنگی، قارچ و... تهیه می‌شود، می‌تواند یک میان وعده خوشمزه و مقوی به خصوص برای کودکان باشد.

«تابناک با تو» - ساندویچ ازجمله غذا‌های محبوب دنیاست که مواد غذایی مانند گوشت یا مرغ، سبزیجات، پنیر و... بین دو لایه نان قرار می‌گیرد. «جان مونتاگو، ارل چهارم ساندویچ» این غذا را در قرن هجدهم میلادی اختراع کرد. ساندویچ به عنوان یک غذای آماده و ساده که تنوع زیادی دارد و به‌راحتی قابل تهیه کردن است، طرفداران زیادی دارد.

ساندویچ مرغ مکزیکی؛ طعمی که فراموش نمی‌کنید

ساندویچ غذایی است که در سفر، پیکنیک، پارک، شهربازی و... به‌راحتی قابل حمل و استفاده است. ساندویچ‌ها در دو نوع گرم و سرد و در انواع مرغ، گوشت، سبزیجات، شامی و کوکو، همبرگر، کباب و... تهیه می‌شوند.

ساندویچ مرغ مکزیکی یکی از انواع ساندویچ‌های سرد است که بسیار خوشمزه و خوش طعم است و دستور تهیه آسانی دارد. این ساندویچ خوشمزه که از ترکیب مرغ با ذرت، هویج، نخود فرنگی، قارچ و... تهیه می‌شود، می‌تواند یک میان وعده خوشمزه و مقوی به خصوص برای کودکان باشد.

در ادامه این مطلب طرز تهیه ساندویچ مرغ مکزیکی همراه با نکات مهم و فوت و فن‌های مربوط به تهیه این ساندویچ خوشمزه تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه ساندویچ مرغ مکزیکی

سینه مرغ: ۱ عدد
قارچ: ۳۰۰ گرم
ذرت پخته: یک چهارم لیوان
نخود فرنگی پخته: یک چهارم لیوان
هویج پخته: ۱ عدد
خامه صبحانه: ۲ قاشق غذاخوری
لیمو ترش: ۱ عدد
کره: ۲۵۸ گرم
خلال سیب زمینی: به میزان لازم
نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و آویشن: به میزان لازم
سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری
پودر پاپریکا: ۱ قاشق چای‌خوری
نان باگت ساندویچی: به تعداد لازم

طرز تهیه ساندویچ مرغ مکزیکی

ساندویچ مرغ مکزیکی

۱ ـ برای شروع کار ابتدا سینه مرغ را به صورت مکعبی خرد کنید. کره را داخل ماهی تابه بریزید و روی حرارت ملایم اجاق گاز بگذارید تا کره آب شود؛ سپس مرغ خرد شده را به آن اضافه کنید و کمی تفت بدهید. نمک، فلفل سیاه، آویشن و پودر سیر را روی مرغ بریزید و درب ماهی تابه را بگذارید و حرارت را کم کنید تا مرغ با آب خودش کم کم بپزد و نرم شود؛ سپس اجاق گاز را خاموش کنید.

۲ ـ قارچ را بعد از شستن خرد کنید و داخل یک ماهی تابه دیگر بریزید. کمی آب لیمو ترش روی قارچ بریزید تا رنگ قارچ تغییر نکند و حدود سه تا چهار دقیقه قارچ را با حرارت متوسط تفت بدهید تا نرم شود؛ سپس ذرت پخته، نخود فرنگی پخته و هویج پخته و خرد شده را همراه با مرغ پخته به قارچ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند و اجاق گاز را خاموش کنید.

۳ ـ داخل یک کاسه مناسب سس مایونز را همراه با خامه، آب لیمو ترش و پاپریکا مخلوط کنید و به ترکیب بالا اضافه کنید و خوب هم بزنید. حالا مواد آماده را لای نان ساندویچی بریزید و خلال سیب زمینی را هم اضافه کنید. ساندیچ مرغ مکزیکی خوشمزه شما در این مرحله آماده سرو است، نوش جان.

فرارو

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار