طرز تهیه حلوا تخم مرغی زعفرانی ساده
کد خبر: ۲۷۶۴۲۹
تاریخ انتشار: 2023 April 13    -    ۲۴ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۵
حلوا ها انواع و اقسام بسیار مختلفی دارند و شما می توانید با روش های مختلف این شیرینی سنتی ایرانی را در خانه برای مناسبت های مختلف تهیه کنید. حلوا تخم مرغی بافت بسیار نرمی دارد به طوری که وقتی در دهان گذاشته می شود به اصطلاح آب می شود. این حلوا داخل کاسه ریخته می شود و به صورت تک نفره یا کاسه ای بیشتر سرو می شود.

طرز تهیه حلوا تخم مرغی زعفرانی ساده«تابناک با تو» - حلوا ها انواع و اقسام بسیار مختلفی دارند و شما می توانید با روش های مختلف این شیرینی سنتی ایرانی را در خانه برای مناسبت های مختلف تهیه کنید. حلوا تخم مرغی بافت بسیار نرمی دارد به طوری که وقتی در دهان گذاشته می شود به اصطلاح آب می شود.

طرز تهیه حلوا تخم مرغی زعفرانی ساده

این حلوا داخل کاسه ریخته می شود و به صورت تک نفره یا کاسه ای بیشتر سرو می شود. حلوا تخم مرغی در شیراز نیز بسیار معروف است و در ماه مبارک رمضان این حلوا بیشتر تهیه می شود.

مواد لازم

آرد برنج ۲۰۰ گرم معادل ۱ و ۱/۴ پیمانه
آرد گندم ۱۰۰ گرم معادل ۳/۴ پیمانه
روغن مایع ۱ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۲ پیمانه
آب ۲ پیمانه
گلاب ۱ پیمانه
زعفران دم کرده غلیظ ۲ ق سوپ خوری
هل سابیده ۱/۴ ق چای خوری

طرز تهیه حلوا تخم مرغی

مرحله اول: تهیه شربت

شکر و آب را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر در آب حل شده و شربت به جوش آید و تخم مرغ‌ ها را داخل کاسه شکسته و به همراه هل ساییده و نیمی از زعفران هم بزنید تا تخم مرغ ها حجم بگیرند و گلاب را به تخم مرغ ها افزوده و‌ همزده تا یکدست شوند و شیره‌ی داغ را کم کم و نواری به ترکیب تخم مرغی افزوده و به سرعت هم بزنید تا تخم‌مرغ ها نبندند و کنار دست خود قرا ردهید.

مرحله دوم: تفت دادن آرد

آرد را داخل تابه الک کرده و با حرارت بسیار ملایم به مدت ۱۵ دقیقه تفت دهید تا خامی آرد از بین برود ولی تغییر رنگ ندهد و آرد برنج را الک کرده و به آرد افزوده و یک ربع هم ترکیب دو آرد را با هم تفت می‌دهیم تا خامی آرد برنج هم گرفته شود ولی تغییر رنگ ندهد و نسوزد سپس مجدد الک کنید و به تابه برگردانید.

مرحله سوم: تهیه حلوا تخم مرغی

در ادامه باید روغن مایع را افزوده و ده دقیقه هم با روغن مایع تفت دهید تا خامی روغن هم از بین برود و شربت تخم مرغی گرم را کم کم به آرد تفت داده شده اضافه کرده و به سرعت هم بزنید تا حلوا صاف و یکدست شود و زعفران باقیمانده را هم به حلوا افزوده و همزده و حلوا را تاب دهید به حالت گهواره تا در مرکز تابه جمع شود و سپس داخل کاسه کشیده و با قاشق تزیین کنید و می توانید از انواع خلال ها برای تزیین استفاده کنید.

منبع: خبرفوری

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار