طرز تهیه دسر بیسکوئیتی؛ دسر شیک و مجلسی
کد خبر: ۲۷۲۰۱۹
تاریخ انتشار: 2023 February 23    -    ۰۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۵
دسر بیسکوئیتی یک دسر شیک و مجلسی برای مهمانی و جشن‌هاست است که سرو آن همراه با چای و قهوه تجربه دلچسبی را برای شما به همراه خواهد داشت. در ادامه این مطلب با طرز تهیه دسر بیسکوئیتی همراه با همه نکات و فوت و فن‌های مربوط به آن با ما همراه باشید.

دسر‌ها پای ثابت مهمانی‌ها و یکی از اصلی‌ترین منو‌های خوشمزه رستوران‌ها هستند. دسر‌ها معمولاً پس از غذا سرو می‌شوند؛ زیرا شیرینی موجود در آن‌ها به هضم بهتر غذا کمک می‌کند. دسر بیسکوئیتی یکی از انواع خوشمزه و محبوب دسرهاست که شیر، آرد، نشاسته ذرت، پودر ژلاتین و... از مواد اصلی تشکیل دهنده این دسر به شمار می‌روند. دسر بیسکوئیتی به دلیل داشتن خامه، شیر و بیسکوییت از نظر غذایی بسیار کامل و مغذی است و به همین دلیل توصیه می‌شود که این دسر را بعد از خوردن غذا‌های چرب و سنگین مصرف نکنید. دسر بیسکوئیتی یک دسر شیک و مجلسی برای مهمانی و جشن‌هاست است که سرو آن همراه با چای و قهوه تجربه دلچسبی را برای شما به همراه خواهد داشت. در ادامه این مطلب با طرز تهیه دسر بیسکوئیتی همراه با همه نکات و فوت و فن‌های مربوط به آن با ما همراه باشید.

طرز تهیه دسر بیسکوئیتی؛ دسر شیک و مجلسی

مواد لازم برای تهیه دسر بیسکوئیتی

شیر: ۱ لیتر
شکر: نصف لیوان
نشاسته ذرت: ۲ قاشق غذاخوری
آرد سفید: ۲ قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین: ۱ قاشق غذاخوری
نسکافه فوری: ۱ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه: ۱ بسته
بیسکوئیت پتی پور: ۲ بسته
شکلات یا پودر کاکائو برای تزیین: به میزان لازم

طرز تهیه دسر بیسکوئیتی

دسر بیسکوییتی

۱ ـ برای شروع کار ابتدا مواد خشک مانند آرد سفید، نشاسته ذرت، شکر، پودر نسکافه و پودر ژلاتین را با هم داخل یک قابلمه بریزید و هم بزنید؛ سپس شیر را کم کم به مواد اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا کاملا مواد حل شوند و حالت گلوله‌ای نداشته باشد.

۲ ـ قابلمه را روی حرارت ملایم اجاق گاز بگذارید و مدام هم بزنید تا مواد کم کم به جوش بیاید و به غلظت فرنی برسد. در این مرحله خامه صبحانه را که به دمای محیط رسیده است، به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا خامه حل شود؛ سپس اجاق گاز را خاموش کنید.

۳ ـ یک ظرف مناسب را برای دسر انتخاب کنید و کف ظرف را یک لایه بیسکوئیت بچینید. حالا دو ملاقه از مایه آماده دسر را روی بیسکوئیت بریزید و دوباره یک لایه بیسکوئیت بچینید و از مایه دسر روی آن بریزید. این کار را تا سه لایه ادامه بدهید. لایه رویی دسر بهتر است مایه دسر باشد. دسر را به مدت سه تا چهار ساعت داخل یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد و سفت شود. بعد از اینکه دسر را از یخچال خارج کردید، شکلات را روی دسر رنده کنید و یا پودر کاکائو را الک کنید. نوش جان.

فرارو

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار