تصاویری از چندش‌‌آورترین غذا‌های جهان!
کد خبر: ۲۵۹۵۰۶
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار: 2022 October 14    -    ۲۲ مهر ۱۴۰۱ - ۱۶:۰۰
در تمامی کشور‌ها غذا‌های مختلف و خوشمزه‌ای وجود دارد که به دلیل عطر و طعمی که دارند می‌توانند با یکدیگر رقابت کنند. اما در برخی از کشور‌ها می‌توانید غذا‌هایی بیابید که در چندش‌آور بودن بهترین‌اند.

در تمامی کشور‌ها غذا‌های مختلف و خوشمزه‌ای وجود دارد که به دلیل عطر و طعمی که دارند می‌توانند با یکدیگر رقابت کنند. اما در برخی از کشور‌ها می‌توانید غذا‌هایی بیابید که در چندش‌آور بودن بهترین‌اند.

 
 
تصاویری از چندش‌‌آورترین غذا‌های جهان!

 

اگر از طعم غذای معمولی‌تان لذت نمی‌برید، شاید با دیدن این غذا‌های چندش‌آور، قدر غذایتان را بدانید. البته این غذا‌های چندش‌آور طرفداران پروپاقرصی هم دارند؟!

۱. بالوت- غذای چندش‌آور فیلیپین و ویتنام

 

تصاویری از چندش‌‌آورترین غذا‌های جهان!

بالوت نوعی غذای لذیذ خیابانی فیلیپین و ویتنام است که طرفداران بسیاری دارد. این غذا در واقع جنین مرغ یا اردک است که از درون پوسته تخم مرغ یا اردک بیرون کشیده شده و همانطور زنده زنده در آب جوش انداخته و پخته می‌شود.

جنین اردک رایج‌تر از جنین مرغ است. جوجه اردک معمولا بین ۲۷ تا ۳۰ روز از تخم خارج می‌شود، اما تخم مرغ یا اردکی که برای آماده کردن بالوت فروخته می‌شود معمولا فقط ۱۶ تا ۲۵ روز از جنین آن گذشته است.
هنگام خوردن بالوت، یک سوراخ روی تخم مرغ یا اردک ایجاد کرده و جنین داخل آن را درآورده و کامل مصرف می‌کنند.

 

۲. بستنی اسکیمو (آکوتاک) - آلاسکا

تصاویری از چندش‌‌آورترین غذا‌های جهان!

هوس بستنی کردید؟ خوب شاید دلتان این بستنی توت‌فرنگی را بخواهد. اما صبر کنید این بستنی از آن نوع بستنی‌ها که فکر می‌کنید نیست. این بستنی که دسر لذیذ مردم آلاسکاست، ترکیبی از پیه و چربی هم‌زده گوزن شمالی، گراز دریایی، میوه‌های سته (مانند انواع توت‌ها)، ماهی، تخم ماهی سالمون، ریشه‌های گیاهی و روغن حیوانی تهیه می‌شود. البته این روز‌ها شکر، شیر و روغن گیاهی هم به آن اضافه می‌شود تا طعم بهتری پیدا کند. موقع درست کردن این بستنی تمام این مواد را با هم ترکیب کرده و آنقدر هم می‌زنند تا به ترکیبی خامه‌ای دست یابند.

 

3. نونی (میوه تهوع) - آسیای جنوب شرقی و استرالزی

تصاویری از چندش‌‌آورترین غذا‌های جهان!

این میوه که در مناطق آسیای جنوب شرقی و استرالزی یافت می‌شود، به «میوه تهوع» هم معروف است. با اینکه از این میوه و برگ‌ها و ریشه‌های آن در دارو‌های سنتی و محصولات آرایشی این مناطق استفاده می‌شود و بر اساس ادعا‌هایی که شده فواید بسیاری دارد، بسیار بدبوست. این میوه طعم و بوی تند و تیز و تهوع‌آوری دارد. بومیان برخی از جزایر اقیانوس آرام، میوه تهوع را خام یا پخته می‌خورند. البته به این میوه نمک یا ادویه کاری زده و آن را مصرف کنند.

منظور از استرالزی، سرزمین‌های اقیانوس آرام یا میان این اقیانوس و اقیانوس هند، چون میکرونزی، پلی‌نزی، اندونزی و گاه قاره اقیانوسیه است.

 

۴. خوراک ملخ با نمک و آبلیمو - مکزیک

تصاویری از چندش‌‌آورترین غذا‌های جهان!

اگر فکر می‌کنید خوراک حشرات را فاکتور گرفته‌ایم، سخت در اشتباهید! خوشمزه‌ترین! قسمت این فهرست غذاها، همین ملخ‌هایی است که در مکزیک به اسم چپولین (Chapuline) نامیده می‌شوند و یکی از غذا‌های خوش‌طعم‌شان است. سروکله این ملخ‌ها ماه‌های مه (خرداد) و سپتامبر (مهر) پیدا می‌شود و روستایی‌های مکزیک ملخ‌ها را گرفته و در ماهی‌تابه سرخ می‌کنند. طعم این ملخ‌ها ترکیبی از مزه‌های شیرین، ترش و شور است. گاهی‌اوقات این ملخ‌ها با سیر، نمک و آبلیمو و ادویه‌های تند مزه‌دار می‌شوند.

 

۵ . خوراکی از تخم‌های صدساله - چین

تصاویری از چندش‌‌آورترین غذا‌های جهان!

این تخم‌ها واقعا صدساله نیستند، اما صد روز وقت لازم دارند تا آماده خوردن شوند. تخم صدساله یکی از غذا‌های محبوب چینی‌هاست و با استفاده از تخم‌های مرغ، اردک و بلدرچین درست می‌شود. تخم‌ها را درون ترکیبی از خاک رس، نمک و خاکستر به مدت ۱۰۰روز قرار می‌دهند. بدین‌ترتیب تخم‌ها خودشان می‌پزند. ابتدا زرده تخم سبز شده، سپس سفیده آن به رنگ خاکستری درآمده و در نهایت ژله‌ای می‌شود. بوی این غذا چیزی شبیه استشمام بوی آمونیاک است.

 

۶ . چشم ماهی تن، محبوب ژاپنی‌ها

تصاویری از چندش‌‌آورترین غذا‌های جهان!

چشم ماهی تن یکی از میان‌وعده‌های محبوب ژاپنی‌هاست. این غذا وقتی رسانه‌های ژاپنی در دهه ۹۰ از فواید چشم ماهی تن و امگا۳ موجود در آن صحبت کردند، محبوب شد.

چشم ماهی را به‌صورت آب‌پز، بخارپز، سوپی یا سرخ‌شده مصرف می‌شود. اما با هر نوع پخت، باید بافت چشم‌ها سالم بماند و قسمت رویی چشم را با دندان فشار دهند تا کیسه آن پاره شده و مایعی بیرون بریزد.

 

۷ . رتیل سرخ شده غذای خیابانی کامبوج

البته این غذای ترسناک را بیشتر باید در طبقه غذا‌های خطرناک قرار داد، اما ظاهرشان آنقدر چندش‌آورست که فکر کردیم آن را در این فهرست قرار دهیم. این غذا یکی از غذا‌های محبوب خیابانی کامبوج است. پا‌های پرمو و سرخ‌کرده این موجود از خانواده عنکبوتیان برای کامبوجی‌ها ترد و بسیار لذیذ است.

افراد ماهر رتیل‌ها را با دست می‌گیرند و با مهارت دندان نیش سمی‌شان را از بین می‌برند و آن‌ها را در ترکیبی از سیر، نمک، ادویه و شکر غلتانده و زنده زنده در روغن سرخ می‌کنند. می‌گویند این رتیل‌ها حاوی مواد مغذی روی، پروتئین و اسیدفولیک‌اند.

 


تصاویری از چندش‌‌آورترین غذا‌های جهان!

 از دیگر خوراکی‌های چندش می‌توان به خوراک لوله رحم قورباغه! بیسکوئیت برنجی زنبور، بینی ژله‌ای گوزن شمالی، خون خشک‌شده خوک، لارو بید و اسپرم ماهی اشاره کرد.

جامعه 24
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
علی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۳۱ - ۱۴۰۱/۰۷/۲۲
0
1
فقط چشم ماهی
خیلی خوشمزه هست
حتما امتحان کنید
لیلا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۴۹ - ۱۴۰۱/۰۷/۲۳
1
0
بمیرین که اینا رو میخورین چندشا
پاسخ ها
ناشناس
| |
۲۱:۱۵ - ۱۴۰۱/۰۷/۲۴
تو هم کله پاچه میخوری از نظر اونا چندشه پس تو هم بمیر
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار