بهبود عفونت ها با شیره خرما
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۲۵۵۸
تاریخ انتشار: 2015 June 18    -    ۲۸ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۸:۱۹
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
طبق مطالعه ای جدید تاثیر ضد باکتریایی شیره خرما بیشتر از عسل است که از مدت ها قبل از این خصوصیت آن برای کمک به بهبود زخم های مقاوم به درمان استفاده می شده است.

محققان می گویند شیره گرفته شده از خرما خواص ضدباکتریایی دارد و می تواند با بسیاری از باکتری های بیماری زا مانند استافیلوکک طلایی و اشرشیا کولی و انتروکک و پسودومونا مقابله کند.

به گفته محققان ترکیبات فنولی موجود در خرما که در شیره آن هم موجود است موجب این اثر ضد میکروبی می شود. آنها نشان داده اند که وجود شیره خرما در محیط کشت میکروب های بیماری زا که نام آنها ذکر شد می تواند در عرض ۶ ساعت رشد آنها را متوقف و مهار کند و این بیش از سرعت تاثیر عسل بر میکروب ها است.

به عقیده محققان مصرف خرما یا شیره آن می تواند به علت داشتن خواص ضدباکتریایی تاثیرات مفیدی داشته باشد که از این نظر هم ردیف یا حتی بهتر از عسل است.

مهر
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv
bato-adv