آشنایی با روش تهیه ماکارونی‌های رنگی
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۲۵۱۸
تاریخ انتشار: 2015 June 18    -    ۲۸ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۳
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
ماکارونی یکی از غذاهای ایتالیایی است که در سراسر دنیا طرفداران زیادی دارد.

مواد لازم:

لبو واسفناج:به مقدار لازم

ماکارونی: يك بسته

طرز تهیه:

1. ابتدا لبو و اسفناج را بگذارید با آب کاملا بپزند.

2. بعد از پخته شدن آب آنها را کاملا بگیرید و در دو ظرف جدا بریزید.

3. ماکارونی‌تان را به دو قسمت تقسیم کرده و هرقسمت را در قابلمه‌ای پر از آب جوش بریزید.

4. مانند زمانی که به صورت ساده ماکارونی را داخل قابلمه برای آبکش کردن می‌ریزید، آن را داخل قابلمه در حال جوشیدن ریخته و حدود ۲ الی ۳ دقیقه صبر کنید.

5. سپس آب لبو و اسفناج را به دو قابلمه اضافه کرده و بگذارید ۱۰ ال ۱۵ دقیقه با آنها جوش بخورید.

6. در انتها ماکارونی‌ها را آبکش کرده و از خوردن غذای‌تان لذت ببرید.

نکته:

می‌توانید به جای این دو رنگ طبیعی از رنگ‌های مجاز خوراکی هم استفاده کنید.

ماکارونی‌های رنگی


آکا ایران

bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv
bato-adv