نابغه کامپیوتر چگونه مجرم حرفه‌ای شد؟
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۲۴۳۳۰۳
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: 2022 April 27    -    ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۵
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
عده ای از کلاهبرداران که در قالب مغازه دار و مراکز خدماتی، خود را مشغول فعالیت نشان می دادند، پیش از کشیدن کارت در دستگاه کارتخوان ، آن را درون دستگاهی به نام اسکیمر می کشیدند.

عده ای از کلاهبرداران که در قالب مغازه دار و مراکز خدماتی، خود را مشغول فعالیت نشان می دادند، پیش از کشیدن کارت در دستگاه کارتخوان ، آن را درون دستگاهی به نام اسکیمر می کشیدند و از این طریق اطلاعات آن کپی شده و پس از آن که رمز کارت را از صاحب کارت پرسیدند، اطلاعات واصله را به جاعلان داده و آن ها با دستگاه های ویژه شان، یک کپی جعلی از کارت را تولید و سپس با استفاده از آن اقدام به تخلیه حساب بانکی مردم می کردند. اعضای این باند در مدت زمان کمتر از یک ماه دستگیر شدند.

نابغه کامپیوتر چگونه مجرم حرفه‌ای شد؟

سرهنگ کارآگاه گودرز داوری رییس پایگاه یازدهم پلیس آگاهی تهران گفت: بنابر اطلاع واصله مبنی بر فعالیت باندی از جاعلین حرفه ای و سابقه دار در حوزه پایگاه یازدهم پلیس آگاهی، شناسایی و دستگیری آن ها در دستور کار کارآگاهان قرار گرفت و با اقدامات پلیسی و اطلاعاتی، مخفیگاهشان شناسایی شد و در یک عملیات غافلگیرانه هر چهار نفر از اعضای باند دستگیر شدند و از مخفیگاه شان تعداد دو دستگاه کارتخوان و یک دستگاه مخصوص چاپ کارت بانکی ، یک دستگاه اسکیمر و حدودا 200 قطعه عابر بانک جعلی کشف و ضبط شد.

شیوه و شگرد این باند برای جعل و کلاهبرداری چه بوده است؟

وی افزود: همدستان این باند عموما در مغازه ها و مراکزی که با کارتخوان سر و کار دارند، در کنار کارتخوان یک دستگاه اسکیمر که اطلاعات کارت را کپی می کرد. یعنی ابتدا کارت را درون اسکیمر وارد می کردند سپس با کارتخوان کارت می کشیدند. رمز را نیز از مشتری می گرفتند، و رمز و اطلاعات را برای این باند ارسال می کردند و آن ها نیز اقدام به جعل کارت می کردند و با استفاده از کارت جعلی شروع به خرید و تخلیه حساب بانکی افراد می کردند.

این باند در چندین شهر فعالیت داشته اند؟

در استان های البرز ، اصفهان و کرمانشاه هم فعالیت کلاهبرداری داشتند.

 چند شاکی شناسایی شده است؟

در تحقیقات ابتدایی  217 تن از شاکیان شناسایی و حدود 50 کارت کشف شده است.

مردم حتما خودشان تا حد امکان کارت را بکشند و در غیر این صورت، حتما دقت کنند که کارت فقط در کارتخوان کشیده شود.

شاهین که سال 98 بخاطر کلاهبرداری با دستگاه اسکیمر بازداشت شده است حالا بعد از 3 سال به اتهام خالی کردن حساب مردم با کپی کردن کارت های بانکی و در حالیکه تصمیم به اجرای نقشه بزرگی برای تبهکارانه ماهرانه داشت دستگیر شد.

تحصیلاتت چیست؟

لیسانس شبکه و برنامه نویسی و طراحی وب دارم.

چند سال داری؟

33 سال دارم

دستگاه اسکیمر به چه کاری می آید؟

کدهای روی کارت ها را می خواند و قابلیت کپی برداری و پاک کردن و نوشتن را دارد.

با این دستگاه ها چکار می کردید؟

با این دستگاه ها، انواع کارت های بانکی و مگنتی را درست می کردم. کدهای روی کارت با این دستگاه ها و اپلیکیشن ها پاک می کردیم و سپس روی آن ها رایت می کردیم.معمولا کپی را با دستگاه پزهایی که رم می خوردند، انجام می دهند. با یکی از دستگاه ها می تواند روی کارت خام، چاپ کامل انجام دهد. حتی روی کارت هایی که نوار مشکی ندارند هم می تواند اطلاعات کامل و مورد نیاز را چاپ کند.

سابقه داری؟

بله یک بار در سال 98، جرم رایانه ای را مرتکب شده بودم و توانستم در این مدت رضایت شاکی خصوصی مورد نظر را بگیرم.

چرا دوباره سمت این کار آمدی؟

برای شخصی مانند من پذیرش برخی از چیزها سخت است. من سابقه کار در یک کارخانه را دارم و بیمه هم بوده ام. از 17سالگی هم تنها زندگی کرده ام. به خاطر دلایلی از خانواده ام جدا شده ام. هیچ گاه نخواسته ام به سمت این قضایا کشیده شوم، حتی اولین تلاش من برای ورود به جامعه کاری این بود که وارد نیروی انتظامی بشوم. حتی دوره های اولیه را گذراندم ولی در تحقیقات محلی رد شدم.

چه شد که به سمت خلاف رفتی؟

پس از اولین خلافی که مرتکب و دستگیر شدم تصمیم گرفتم کاری را انجام بدم که کسی مرتکب نشده است. من طرحی را ارائه دادم که ابتدا از آن استقبال شد اما به مرحله بستن قرار داد نرسید. آن هم صرفا به خاطر اینکه من سابقه یک جرم را در پرونده ام داشتم. همه احساس خطر می کردند.

آیا به نظرتان حق داشتند؟

حق داشتند ولی باید جامعه راهی هم برای بازگشت ما به جامعه بگذارد. من اکنون کارتی را طراحی کرده ام که غیر قابل هک شدن است.

باندتان چند نفر است؟

چند نفر از ما دستگیر شده اند. کسی که می خواهد وارد چنین کارهایی شود، ابتدا یک نفر و یا یک گروه به او پیشنهاد می دهند و معرف هم می شوند. یکی در گروه ما اسپانسر شد، یکی مدیر برنامه شد و تیم ما در زمانی کمتر از یک ماه بعد از شروع کارمان دستگیر شدیم.

چه تعداد کارت را توانستید کپی و حساب شان را خالی کنید؟

حدود 30 تا 40 عدد کارت.

در چه مغازه ای بودید که مردم کارت می کشیدند و شما اطلاعات کارت را کپی می کردید؟

من زیاد در امور بیرونی دخالتی نداشتم و فقط کارت ها را درست می کردم، ولی در شهرستان رو به قم یا اصفهان.

حساب ها را چطور خالی می کردید؟

معمولا سکه؛

چقدر پول به جیب زدی؟

 فقط 6 میلیون تومان به من دادند.

اگر آزاد بشوی چه خواهی کرد؟

اگر آزاد بشم دو تا پروژه دارم، دو پروژه ای که اگر اجرایی شوند، اتفاقات خوبی می افتد.

چه کار کنیم حسابمان خالی نشود؟

رمزتان را فقط خودتان بزنید.

بنا بر این گزارش، متهمان برای تحقیقات بیشتر در اختیار کارآگاهان پایگاه یازدهم پلیس آگاهی تهران قرار دارند.

bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۱۱ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۷
1
3
بانک ها یک نقطه ضعف ایحاد کرده اند (شاید به عمد!):
تراکنش های زیر 10هزار تومان در گردش حساب نمی آید یعنی اینکه یک کارمند فاسد بانک یا یک اسکیمر اگر تراکنش زیر 10 هزار تومان از حسابی بدزدد هیچکس نمی فهمد.
راه حل خیلی ساده است. بانک ها هر مثلا 20 تراکنش زیر 10هزار تومان را نیز اطلاع دهند
یاشار
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۲۴ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۹
0
0
این کارا نابغه بودن نمیخواد، کار ساده ای هست! این فرد یه احمق بود و گرنه روش های خیلی بهتری برای سرقت وجود داره که هیچ وقت هم دستگیر نمیشه!
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv
bato-adv