عوضِ میرزا قاسمی، میرزا کدوی شمالی بخورید!
کد خبر: ۲۳۷۶۳۸
تاریخ انتشار: 2022 February 23    -    ۰۴ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۵
میرزا کدو غذایی بسیار خوشمزه و ساده است که بیشتر در گیلان و شمال کشور پخته می‌شود و به علت درست شدن سریع و در دسترس بودن مواد اولیه طرفداران زیادی دارد.

«تابناک با تو» - میرزا کدو غذایی بسیار خوشمزه و ساده است که بیشتر در گیلان و شمال کشور پخته می‌شود و به علت درست شدن سریع و در دسترس بودن مواد اولیه طرفداران زیادی دارد.

عوضِ میرزا قاسمی، میرزا کدوی شمالی بخورید!

مواد لازم:

کدو سبز: نیم کیلو
تخم مرغ: ۲ عدد
سیر: یک بوته
روغن: به میزان لازم
زردچوبه: یک قاشق چای‌خوری
نمک: به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم

عوضِ میرزا قاسمی، میرزا کدوی شمالی بخورید!

طرز تهیه:

۱. ابتدا کدو‌ها را خوب شسته، سپس لایه بسیار نازکی از پوست آن‌ها را گرفته و به صورت درشت رنده می‌کنیم. سیر‌ها را پوست گرفته، با گوشت‌کوب آن‌ها را کوبیده و در روغن فراوان و با حرارت بسیار کم تفت می‌دهیم. پس از آن سیر‌ها را از روغن خارج کرده و درون ظرف می‌ریزیم.

۲. تخم‌مرغ‌ها را نیز جداگانه شکسته و پس از مخلوط کردن داخل روغن انداخته و سرخ می‌کنیم.

۳. درون باقیمانده روغن، کدو‌های رنده شده را سرخ کرده و مدام هم می‌زنیم تا ته نگیرد. (کدو نباید زیاد سرخ شود) در انتها سیر و تخم‌مرغ را همراه نمک، فلفل و زردچوبه به کدو‌ها اضافه می‌کنیم.

نکات:

۱) حواستان باشد سیر نباید زیاد سرخ شود، زیرا حرارت باعث تلخ شدن آن می‌شود.

۲) برای آنکه سیر‌ها هنگام سرخ شدن به هم نچسبند به آن‌ها پس از له شدن کمی نمک بزنید.

۳) این غذا گوشت ندارد، ولی اگر مقداری گوشت بپزید و ریش ریش کرده و به آن اضافه کنید بسیار خوشمزه می‌شود.
با این روش نمی‌توانید اخم کنید!

منبع: برترین‌ها

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار