راهکار یک امام جمعه برای بیکاری؛ دانشجو نپذیرید
کد خبر: ۲۳۲۱۳۹
تعداد نظرات: ۶ نظر
تاریخ انتشار: 2021 December 25    -    ۰۴ دی ۱۴۰۰ - ۱۸:۰۰
نماینده ولی فقیه در خوزستان با بیان اینکه خروجی دانشگاه‌ها باید متناسب با نیاز جامعه باشد، گفت: آمار ورودی به دانشگاه‌ها بالا است اما خروجی آن بر اساس نیاز جامعه نیست.

نماینده ولی فقیه در خوزستان با بیان اینکه خروجی دانشگاه‌ها باید متناسب با نیاز جامعه باشد، گفت: آمار ورودی به دانشگاه‌ها بالا است اما خروجی آن بر اساس نیاز جامعه نیست.

حجت السلام سید محمد نبی موسوی‌فرد جمعه شب در جریان دیدار معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در بیت نماینده ولی فقیه در استان، اظهار داشت: یکی از مسائل مهم که باید به صورت جدی به آن توجه شود خروجی موثر دانشگاه‌ها است.

وی افزود: باید یا بازار کار را برای جوانان فراهم کرد و یا از پذیرش‌ بالا جلوگیری کرد تا آمار بیکاران افزایش پیدا نکند.

امام جمعه اهواز بیان کرد: امروزه تعداد قابل توجهی از جوانان با وجود تحصیلات عالی بیکار هستند که نشان می دهد میزان ورودی و خروجی به دانشگاه با آمار اشتغال و بازار کار تفاوت زیادی دارد.

نماینده ولی فقیه در خوزستان بیان با بیان اینکه خروجی دانشگاه‌ها باید به گونه‌ای باشد که دانشجویان پس از فارغ‌التحصیلی برای اشتغال سرگردان نباشند، بیان کرد: اکنون در حوزه های علمیه ابتدا دوره عمومی گذرانده می شود و پس از آن طلاب دوره‌های تخصصی را بر اساس نیاز جامعه می گذرانند.

حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی‌فرد گفت: اگر شرایط در دانشگاه ها نیز اینگونه ایجاد می شد که مقطع کارشناسی سقف تحصیلات در نظر گرفته شود و برای افرادی که دوره تخصصی را در مقاطع بالاتر می گذرانند ضمانت اشتغال بیشتری ایجاد شود، شاید دانشگاه‌ها تا اندازه ای بر اساس نیاز بازار کار خروجی داشته باشند.

وی افزود: در حال حاضر یک هزار دانشجو نیاز بازار کار است در حالی که ۳۰ هزار فارغ‌التحصیل خروجی دانشگاه‌ها است و این سیستم تنها به آمار بیکاران جامعه اضافه می‌کند.

نماینده ولی فقیه در خوزستان گفت: باید در سطوح دبیرستان به مهارت آموزی بیشتر توجه شود تا جوانان در ادامه راه با تخصص وارد جامعه شوند.

وی افزود: راه اندازی دانشگاه فرهنگیان یکی از اقدامات ارزشمند بود اما تعدادی از افراد هنوز با وضع مطلوب فاصله دارند.

حجت الاسلام موسوی فرد اظهارداشت: اگر آموزش براساس فرهنگ ناب اسلامی صورت گیرد، آنها نیز می توانند فرزندان خوبی برای جامعه تربیت کنند.

مرتضی فرخی معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جمعه شب در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان به ارائه گزارش عملکردی از اقدامات ۱۰۰ روز اخیر وزارت علوم جهت ارتقای سطح کیفی و کمی مراکز آموزش عالی و دانشگاه‌های سراسر کشور، پرداخت و ارتباط موثر دانشگاه‌ها با جامعه را از اولویت‌های اصلی این وزارتخانه برشمرد.

انتخاب

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۱۱ - ۱۴۰۰/۱۰/۰۴
3
3
حرفش درسته
شما الان بخوای یه کارمند اداری استخدام کنی می بینی کلی رشته هایی که باید کار تخصصی بکنن میریزن برای کارمند و منشی
یک رشته هایی که اصلا نمیدونستم وجود خارجی دارند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۲۶ - ۱۴۰۰/۱۰/۰۴
1
3
والا یه نفر حرف درست زده باشه همینه. کشوری که با 80 میلیون جمعیت تعداد دانشگاه هاش از تعداد دانشگاه های کشور 1/4 میلیارد نفری چین بیشتره دیگه مشخصه توش چه خبره
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۱۷ - ۱۴۰۰/۱۰/۰۴
1
2
یعنی برای افراد دیپلمه کار هست ؟
یک کارگر یا کاسب تحصیل کرده موفق تر از کم سواده
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۱:۳۸ - ۱۴۰۰/۱۰/۰۵
0
0
:)))))))))))))))))))))))))
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۳۶ - ۱۴۰۰/۱۰/۰۵
2
2
حرف حق گفته؛ وقتی برای فارغ التحصیلان دانشگاهها شغل متناسب وجود نداره چرا باید سرمایه کشور و پول و چند سال عمر مردم و خانواده ها صرف تحصیل بیفایده در دانشگاه بشه؟
در ایران تعداد و ظرفیت دانشگاهها بخصوص دانشگاه آزاد متناسب با نیاز علمی و فنی کشور نیست و وسیله ای شده برای کسب درآمد صاحبانش و هدر دادن پول و عمر مردم. درحالیکه جوانان می تونستند با همین شهریه چند سال دانشگاه آزاد برای خودشون یه کسب و کار شروع کنند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۱ - ۱۴۰۰/۱۰/۰۵
0
1
در اصل باید کالج بروند تا در زمینه کاری تخصص بگیرند. دانشگاه برای تحقیقات و علم و این چیزاست
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار