آمار وحشتناک از تمایل ایرانی‌ها برای مهاجرت
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۲۳۱۱۶۷
تعداد نظرات: ۷ نظر
تاریخ انتشار: 2021 December 15    -    ۲۴ آذر ۱۴۰۰ - ۱۶:۱۰
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
روزنامه خراسان در گزارشی به بررسی موضوع تمایل گسترده ایرانی‌ها به مهاجرت از کشور پرداخته است و که نشان می‌دهد به دلایل اقتصادی از هر ۳ نفر در ایران یک نفر مایل به مهاجرت است.

روزنامه خراسان در گزارشی به بررسی موضوع تمایل گسترده ایرانی‌ها به مهاجرت از کشور پرداخته است و که نشان می‌دهد به دلایل اقتصادی از هر ۳ نفر در ایران یک نفر مایل به مهاجرت است.

در این گزارش می‌خوانیم:

* مرکز افکارسنجی کیو، در آذرماه 1400 خورشیدی، نخستین نظرسنجی ملی «تمایل به مهاجرت» را با هدف بررسی میزان تمایل به مهاجرت و نیز مهم‌ترین انگیزه‌های آن در دستور کار قرار داد و مهم‌ترین یافته‌های این نظرسنجی، در ادامه خواهد آمد.

* این پژوهش با رعایت منطق و روش‌شناسی استاندارد نظرسنجی‌های علمی،تلاش دارد تصویری دقیق و صادقانه از افکارعمومی را پیش روی مخاطبان خود و سیاست گذاران قرار دهد. جامعه‌ آماری این نظرسنجی کلیه افراد بالای 18 سال ساکن در کشور بوده و حجم نمونه برابر با 1300 نفر است.

* به منظور رعایت حداکثر دقت، توزیع نمونه بین کلیه استان‌های کشور، شهر و روستا و نیز زنان و مردان متناسب با حجم جمعیت آن‌ها لحاظ شده است. بر اساس پیمایش وضعیت اجتماعی فرهنگی و اخلاقی جامعه ایران، تمایل به مهاجرت در سال ۹۵ برابر با ۲۹.۸درصد بوده است. به عبارتی ۲۹.۸ درصد از افراد در آن سال بیان کرده‌اند که مایلند مهاجرت کنند.که اکنون بر اساس پیمایش کیو در آذرماه ۱۴۰۰، این نسبت به بیش از ۳۳ درصد رسیده است.

ه

* یافته‌های این نظرسنجی نشان داد، یک سوم از پاسخگویان در صورت فراهم بودن شرایط مایل‌اند به صورت موقت یا دایم مهاجرت کنند. به عبارتی از هر 3 ایرانی ، یک نفر مایل به مهاجرت بوده است. به عبارتی تمایل به مهاجرت در ایران 33 درصد می باشد. پژوهش‌های بین المللی نیز نشان می‌دهد میانگین تمایل به مهاجرت در جهان برابر با 15 درصد است و در مناطقی همچون آمریکای لاتین و غرب آسیا 27 و 24 درصد است. اتحادیه اروپا 21درصد ،امریکای شمالی 14 درصد ،اقیانوسیه 9 درصد و جنوب شرقی اسیا 7 درصد است . در نتیجه می‌توان گفت تمایل به مهاجرت در کشور تقریبا دو برابر میانگین جهانی و کمی بالاتر از میانگین منطقه است.

* در کشور نیز تمایل به مهاجرت در بین ساکنان تهران46 درصد ، مراکز استان 41 درصد ، در شهرستان ها 28 درصد و جالب اینکه تمایل به مهاجرت در روستاها 29 درصد می باشد . براساس نتایج این نظر سنجی افراد با تحصیلات دانشگاهی و بالای دیپلم 47 درصد و دیپلم و کمتر 26 درصد تمایل به مهاجرت دارند.

* همچنین جوانان (افراد زیر 30سال) با 43 درصد و افراد بالای 30 سال 29 درصد تمایل به مهاجرت دارند . به طوری که تقریبا از هر 2 نفر جوان زیر 30 سال، یک نفر مایل به مهاجرت است. همچنین مردان با 37 درصد بیشتر از زنان با 30 درصد متمایل به مهاجرت هستند .علاوه بر این، مهاجرت همراه با خانواده ( 67 درصد) و به صورت دایم (83درصد) ، مطلوب‌ترین الگوی مهاجرت در بین کسانی است که مایل به مهاجرت بوده‌اند. در مقابل یک سوم از کسانی که اعلام کرده‌اند مایل به مهاجرت هستند، مهاجرت موقت را ترجیح می‌دهند.

* همچنین نتایج نظرسنجی کیو نشان داد، عوامل اقتصادی مهم‌ترین انگیزه افراد برای مهاجرت به حساب می‌آیند. به طوری که 80 درصد از پاسخگویان دستیابی به موقعیت بهتر اقتصادی یا فرار از وضعیت بد اقتصادی را انگیزه اصلی خود برای مهاجرت بیان می‌کنند. 22 درصد عوامل فرهنگی ،7 درصد عوامل سیاسی و 6 درصد تحصیل را دلیل تمایل به مهاجرت عنوان کرده‌اند.پاسخگویان در این گزینه امکان انتخاب چند گزینه را داشته اند در نتیجه جمع درصد ها برابر یا 100 نیست.

ه

ه

ه

ه

bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۲۳ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۴
0
15
نتيجه مديريت اقايان طي سالهاي بعد از انقلاب اين شد كه سرمايه هاي فكري ايران به راحتي از بين رفت، حالا بياييد كنفرانس سرمايه فكري و مديريت دانش برگزار كنيد، در كنار ثبات اقتصادي، افراد جامعه نياز دارند تا هويت ملي و حس تعلق سرزميني داشته باشند و براي توسعه ان سرزمين بمانند و تلاش كنند، يكعده احمق و نادان روشنفكرنما هم، حس ميهندوستي را برابر با فاشيسم مي دانند و يكعده هم با وقاحت مي گويند برويد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۰۱ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۴
6
1
مهاجرت کنن برن اروپا توالت بشورن؟ یا برن گارسون و ظرف شور بشن؟

حالا ای کاش مهاجرت میکردن یه وضع درستی هم داشتن! 50 درصد ایرانیایی که به اروپا مهاجرت کردن یا دارن تن فروشی میکنن یا دزدی میکنن یا توالت میشورن یا در بهترین حالت گارسون هستن
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۱۹ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۴
0
5
این آمار درست نیست خیلی بیشتر از اینهاست مسولین مقدمات خروج بی دردسر مردم رو فراهم کنند اونموقع خواهند دید از 85 میلیون بیش از 50 میلیون خواهند رفت حتی برخی از مسولین قدیم وجدید هم 2 تابعیتی هستند و با وجود رفاه کامل در داخل کشور فرزندان خودشان هم به ایران پابند و موندگار نیستند چه برسه مردمیکه به لحاظ اقتصادی دنبال یه زندگی متوسط هستند واین نتیجه کارهای عده ای هستش که مردم رو فراموش کردند و کشور رو ارثیه پدرشون به حساب میارند و بیشتر توجهشون به بیرون از مرزهای کشور هستش و به داخل اهمیت کمی قایل هستند و فکر میکنند با وعده و گفتار درمانی مشکلات کشور حل و فصل میشود
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۲:۳۰ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۵
0
5
آینده جمهوری اسلامی رو به فناست.
میدانی چرا؟
یک بررسی ساده کنید و ببینید چند درصد کارمندان سازمانها و نهادهای ایران، از دانشگاههای دولتی مدرک گرفته اند؟!!
همه از دانشگاههای چلغوز آباد مدرک گرفتند و بواسطه پارتی در ادارات مشغول کار شده اند و با تصمیمات غیر کارشناسی, آینده مملکت را به فنا خواهند داد.
آنوقت فارغ التحیلان دانشگاههای دولتی بدلیل نداشتن پارتی، یا مشغول کار در بخش های خصوصی هستند یا در حال مهاجرت به اروپا و آمریکا.
!!!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۲۶ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۵
0
4
چی میشد اقایون حکومتی مهاجرت میکردند ما تو کشور خودمون راحت هستیم دنیا بدون وجود اینها چه جای خوبی میشه،مطمئن باشید اگر شما نباشید مردم مهاجرت نمیکنند به امید ان روز
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۳۲ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۵
0
5
تازه اينها كساني بودن كه توانايي رفتن به خارح رو دارن ، اگه كل مردم رو در نظر بگيرين ، شايد بيش از 90% مردم ناراضي از شرايط موجود هستن و تمايل به ترك وطن دارن . اين هم يك رفراندوم كه مي خواستيد !!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۵۸ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۵
0
5
یک انسان عاقل و منطقی وقتی در میانه ی راه متوجه میشود اشتباه انتخاب مسیر کرده باز می گردد ولی عمق حماقت اقایان اینکه با وجود این چنین آمارهای تکان دهنده ای همچنان بر ایده های خود پا فشاری می کنند و روز به روز بدتر از دیروز
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv
bato-adv