تعداد نفرات: 4 نفر
زمان آماده سازی: 10 دقیقه
زمان پخت: 10 دقیقه
مواد لازمکَمِه* المان جایگزین - 2/1 و 3 پيمانه
تخم مرغ - 1 عدد
گوجه فرنگي (پوره شده) - 4 عدد
پياز (نگيني خرد شده) - 2 عدد
روغن مايع - 3 قاشق سوپخوري
تره (پاک و خرد شده) - 40 گرم
مغز گردو (خرد شده) - 2 قاشق سوپخوري
نعناع خشک (پودر شده) - 2 قاشق سوپخوري
زردچوبه (پودر شده) - 2 قاشق سوپخوري
نمک و فلفل قرمز (پودر شده) - به مقدار لازم
پيازداغ و نعناع داغ - مقداري براي تزيين
* کَمِه ماست سفتِ محلي سبزوار است که طعم کشک دارد.
روش تهیه1. در ظرفي، کَمِه و تخم مرغ را با همزن دستي، هم بزنيد تا يکدست شود، سپس پوره گوجه فرنگي را به آن افزوده و مخلوط کنيد؛
2. پياز را در قابلمه اي حاوي روغن داغ، تفت دهيد تا طلايي رنگ شود، سپس تره را به همراه گردو، نعناع خشک، زردچوبه، نمک و فلفل قرمز به آن اضافه کرده و تفت دهيد؛
3. مخلوط کَمِه را به قابلمه مواد افزوده و به مدت 10 دقيقه روي حرارت ملايم هم بزنيد تا يکدست شده و کاملاً جابيفتد. پس از جاافتادن، کَمِه جوش را در ظرف موردنظر ريخته، روي آن را با کَمِه، پيازداغ و نعناع داغ تزيين و به همراه نان سرو کنيد.
جایگزیندر صورت عدم دسترسي به کَمِه، مي توانيد از مخلوط 2/1 و 1 پيمانه کشک و دو پيمانه ماست استفاده کنيد.