طرز تهیه کمه جوش سبزواری
کد خبر: ۲۲۷۹۳
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: 2015 December 29    -    ۰۸ دی ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۴
در صورت عدم دسترسي به کَمِه، مي توانيد از مخلوط 2/1 و 1 پيمانه کشک و دو پيمانه ماست استفاده کنيد.
طرز تهیه کمه جوش سبزواری تعداد نفرات: 4 نفر
زمان آماده سازی: 10 دقیقه
زمان پخت: 10 دقیقه

مواد لازم


کَمِه* المان جایگزین - 2/1 و 3 پيمانه
تخم مرغ - 1 عدد
گوجه فرنگي (پوره شده) - 4 عدد
پياز (نگيني خرد شده) - 2 عدد
روغن مايع - 3 قاشق سوپخوري
تره (پاک و خرد شده) - 40 گرم
مغز گردو (خرد شده) - 2 قاشق سوپخوري
نعناع خشک (پودر شده) - 2 قاشق سوپخوري
زردچوبه (پودر شده) - 2 قاشق سوپخوري
نمک و فلفل قرمز (پودر شده) - به مقدار لازم
پيازداغ و نعناع داغ - مقداري براي تزيين

* کَمِه ماست سفتِ محلي سبزوار است که طعم کشک دارد.



روش تهیه


1. در ظرفي، کَمِه و تخم مرغ را با همزن دستي، هم بزنيد تا يکدست شود، سپس پوره گوجه فرنگي را به آن افزوده و مخلوط کنيد؛
2. پياز را در قابلمه اي حاوي روغن داغ، تفت دهيد تا طلايي رنگ شود، سپس تره را به همراه گردو، نعناع خشک، زردچوبه، نمک و فلفل قرمز به آن اضافه کرده و تفت دهيد؛
3. مخلوط کَمِه را به قابلمه مواد افزوده و به مدت 10 دقيقه روي حرارت ملايم هم بزنيد تا يکدست شده و کاملاً جابيفتد. پس از جاافتادن، کَمِه جوش را در ظرف موردنظر ريخته، روي آن را با کَمِه، پيازداغ و نعناع داغ تزيين و به همراه نان سرو کنيد.

جایگزین


در صورت عدم دسترسي به کَمِه، مي توانيد از مخلوط 2/1 و 1 پيمانه کشک و دو پيمانه ماست استفاده کنيد.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۱۳ - ۱۳۹۴/۱۰/۰۸
0
0
کمه جوش با روغن زرد محلی (روغن گوسفند) درست میشه که بسیار خوشمزه ست.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۲۵ - ۱۳۹۶/۰۷/۲۶
0
0
خیلی عالیه
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار