«تابناک با تو» - پاییز سخاوتمندانه سبزیجات و میوههای زیادی به ما میدهد. مفیدترین نمادهای غذایی پاییز چیست؟ ما ۵ محصول برتر را گردآوری کرده ایم و گفته ایم که چرا باید آنها را فوراً خریداری کنید.
کدو تنبل
ملکه پاییز از پایان ماه سپتامبر ما را خوشحال کرده است. محتوای کم کالری و ترکیب غنی ویتامینها از مزایای اصلی آن است. علاوه بر این، هر دو تفاله و دانهها به یک اندازه مفید هستند. از نظر محتوای کاروتن، کدو تنبل ۴-۵ برابر بیشتر از نزدیکترین رقیب خود هویج است. بدن ما کاروتن را به ویتامین A تبدیل میکند که یک آنتی اکسیدان و محافظ بینایی است.
کدو تنبل حاوی ویتامینهای C، E، K و تقریباً همه ویتامینهای گروه B و همچنین فیبر است. دانهها حاوی مقدار زیادی روی هستند که کمبود آن باعث اختلال در متابولیسم، کاهش ایمنی و تولید هورمونهای جنسی میشود.
اما فراموش نکنید: در ۱۰۰ گرم دانه کدو تنبل - ۵۵۹ کیلو کالری!
در رژیم غذایی و تغذیه مردان، این سبزی نارنچی باید وجود داشته باشد: مجموعهای از ویتامین E، روی و L-arginine عملکرد غده پروستات را عادی میکند، برای سنتز تستوسترون ضروری است و بر باروری تأثیر مثبت دارد. محتوای بالای پتاسیم و اسید امگا ۳ وضعیت سیستم قلبی عروقی را بهبود میبخشد و دیواره عروق خونی را تقویت میکند. از کدو تنبل میتوان در زیبایی نیز استفاده کرد. ماسکهای ساخته شده از دانههای خرد شده پوست را مرطوب و روشن میکند، التهاب موجود را کاهش میدهد.
با توجه به اثر کلرتیک مشخص، افرادی که از بیماری سنگ مثانه رنج میبرند باید در استفاده از کدو تنبل محتاط باشند.
قارچ
پروتئین، فیبر، سلنیوم، پتاسیم، مس، آهن، کلسیم، سدیم، روبییدیم، قلع، کادمیوم، مولیبدن، کروم، گوگرد، نقره - نه، ما جدول تناوبی را برای شما بازنویسی نکرده ایم، اینها مواد معدنی و عناصر کمیاب موجود در قارچ و برای بدن ما مهم است؛ و همچنین حاوی ویتامین A، C، D، PP، گروه B. سلنیوم یک آنتی اکسیدان قوی است که از سیستم ایمنی بدن پشتیبانی میکند. بر اساس برخی گزارشات، قارچها میتوانند خطر ابتلا به سرطان سینه را کاهش داده و سرعت پیری را به دلیل قدرت فوق العاده خود در خنثی سازی رادیکالهای آزاد کاهش دهند. فیبر که قارچ سرشار از آن است سطح قند خون را عادی کرده و خطر ابتلا به دیابت را کاهش میدهد.
میزان کالری قارچها به نوع آنها بستگی دارد. ۱۰۰ گرم محصول تازه حاوی ۹ تا ۳۵ کیلو کالری است. بولتوس پرکالریترین قارچ است و قارچ سیاه دارای کمترین ارزش انرژی است.
آجیل
روزی روزگاری، فندق محبوب جادوگران بود که به دنبال آب میگشتند و با استفاده از شاخههای فندق گنجینهها را پیدا میکردند. راه رفتن با شاخهها در جنگلها و مزارع سرزمین مادری شما مطمئناً ایمنی شما را تقویت میکند و به اندام شما کمک میکند، اما روشهای دیگری برای استفاده از فندق وجود دارد. میوههای فندقی حاوی ویتامین B، ویتامین E و مواد معدنی (کلسیم، آهن، منیزیم و پتاسیم) هستند.
فندق، در مقایسه با انواع دیگر آجیل، دارای پروتئین و ویتامین E بالاتری و محتوای چربی کمتری است.
اجداد ما هزاران سال است که آجیل مصرف میکنند و دستور العملهای زیادی را برای استفاده از آنها آزمایش کرده اند. به عنوان مثال، با جوشانده پوست و پوست فندق، آنها موها را به رنگ تیرهتر رنگ کردند، موها را تقویت کردند و بیماریهای معده و روده را درمان کردند. اما در مورد دستور العملهای محلی مراقب باشید: به عنوان مثال، تزریق برگ و پوست فشار خون را افزایش میدهد، و ماسک و اسکراب از مغز آجیل میتواند باعث تشدید نورودرماتیت شود.
سیب
این ضرب المثل معروف است: "یک سیب در روز به هفت بیماری کمک میکند. "، اما تحقیقات نشان میدهد که ویتامینهای زیادی در این میوهها وجود ندارد. سیب چه فوایدی دارد؟ معلوم شد که آنها از نظر محتوای آنتی اکسیدانها پیشرو هستند - موادی که ما را از سرطان، بیماریهای سیستم قلبی عروقی و به طور کلی از پیری زودرس محافظت میکنند. علاوه بر این، آنتی اکسیدانهای موجود در سیب با نگهداری طولانی مدت از بین نمیروند.
چه چیز دیگری در این میوهها مفید است؟ به عنوان مثال، آهن، که باعث افزایش سطح هموگلوبین در خون میشود. منیزیم، فسفر، کلسیم، پتاسیم، سلنیوم و ید و همچنین ویتامینهای C، B ۱، B ۲، PP، E به استرس و خستگی کمک میکند، عملکرد مغز را بهبود میبخشد. سلولهای سیب یک جاذب طبیعی هستند که سموم را از بدن خارج میکند، بنابراین خوردن سیب به ویژه در صورت مسمومیت مفید است. سیب، اسید سیتریک، سالیسیلیک و بوریک موجود در این میوههای پاییزی تولید صفرا و آب معده را تحریک میکند.
متأسفانه، وجود این اسیدها برای افراد مبتلا به زخم معده منع مصرف دارد، بنابراین بهتر است آنها سیب پخته بخورند، نه خام.
دارچین
دارچین یک ادویه مفید است که حاوی مقدار زیادی اسانس، فیبر غذایی، ویتامینهای گروه B، A، PP، C، E، عناصر ریز و درشت (پتاسیم، منیزیم، کلسیم، گوگرد، سدیم، فسفر، آهن، منگنز، روی است.)، اسیدهای آمینه ... این مواد دارای اثر ضد التهابی، افزایش ایمنی و تسریع متابولیسم هستند. دارچین برای سرماخوردگی بسیار مثر است. اما بهتر است در مقدار آن زیاده روی نکنید: این میتواند سطح قند خون را به طور چشمگیری کاهش دهد. پزشکان مصرف بیش از ۱.۵ قاشق چای خوری از این ادویه معطر را در روز توصیه نمیکنند.
دارچین با ترکیب بیوشیمیایی غنی خود نمیتواند توجه متخصصان زیبایی را جلب کند. ثابت شده است که بتاکاروتن، که بخشی از ترکیب آن است، میتواند پوست را جوان کند و ویتامینها، عناصر کمیاب، روغنهای ضروری، آنتی اکسیدانها و تاننها گردش خون را بهبود میبخشد، پوست صورت را تقویت میکند و التهاب و سوزش را از بین میبرد. بر روی آن.
منبع: سیارک