همه سریال های تاریخی تلویزیون در یک نگاه +عکس
کد خبر: ۲۰۵۵۲
تعداد نظرات: ۴۵ نظر
تاریخ انتشار: 2015 December 12    -    ۲۱ آذر ۱۳۹۴ - ۰۸:۴۵
bato-adv
bato-adv
در این گزارش به معرفی اجمالی سریال‌های تاریخی ساخته شده پس از انقلاب می‌پردازیم.
چندی است جدیدترین پروژه الف سیمای ایران با نام «معمای شاه» جمعه شب‌ها از تلویزیون پخش می‌شود. سریالی به کارگردانی محمدرضا ورزی که روایتگر داستان زندگی محمدرضا پهلوی از زمان بازگشت وی از سوییس در سال ۱۳۱۵ تا زمان مرگش است. این سریال در گروه فیلم و سریال شبکه یک سیما در ۴۵ قسمت ۵۰ دقیقه‌ای تولید شده است. با توجه به اینکه هنوز برای تحلیل و واکاوی جنبه‌های ساختاری، مطابقت تاریخی و فرم روایی این مجموعه، زمان لازم طی نشده است، در این گزارش به معرفی اجمالی سریال‌های تاریخی ساخته شده پس از انقلاب می‌پردازیم.

همه سریال های تاریخی تلوزیون در یک نگاه
سربداران

قیام سربداران که در قرن 8 هجری در دارالمومنین سبزوار اتفاق افتاد منشأ تاثیرات بسیار زیادی بر جنبش‌های مردمی بعد از خود شده و حرکت سربداران به عنوان نماد آزادگی و غیرتمندی در میان ایرانیان محسوب شد. به دلیل همین ارزش‌های نهضت سربداران بود که بعد از وقوع انقلاب اسلامی ایران و در دوران سخت جنگ تحمیلی عراق علیه ایران، یکی از اولین سریال‌های فاخر تاریخی که در صدا و سیمای ایران ساخته شد، سریال «سربداران» بود. سریالی تاریخی که در سال ۱۳۶۳ و براساس قیام سربداران خراسان به رهبری شیخ حسن جوری علیه استیلای مغول بر ایران ساخته شده‌است. کارگردان این مجموعه محمدعلی نجفی بوده و کیهان رهگذار نویسندگی و مشاور کارگردانی آن را بر عهده داشته‌است. حضور کیهان رهگذار به عنوان تهیه‌کننده، نویسنده و مشاور کارگردان، همراهی فرهاد فخرالدینی در مقام آهنگساز و همکاری بازیگران بزرگ  کشور و بهترین‌ طراحان صحنه و لباس و چهره‌پردازی سینما و تلویزیون به ماندگاری سربداران انجامید.

همه سریال های تاریخی تلوزیون در یک نگاه

بوعلی سینا
این مجموعه تلویزیونی تولید سال ۱۳۶۴ است و به زندگی بوعلی سینا، دانشمند مشهور می‌پردازد و امین تارخ با وجود این همه نقش‌های تاریخی همچنان برای خیلی‌ها، همان بوعلی سینای سریالی است که مرحوم کیهان رهگذار در سال 1364 ساخت. سریال بوعلی سینا دومین سریال تاریخی بعد از انقلاب پس از «سربداران» بود که تقریبا هم با همان تیم ساخته شد و رهگذار 36 ساله، فارغ‌التحصیل تئاتر دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران که مدتی قبل از این سریال، فیلمنامه فیلم «سفیر» را نوشته بود، دست به کار شد و علاوه بر نویسندگی فیلمنامه، برای اولین و آخرین بار، کارگردانی یک اثر تلویزیونی را هم در دست گرفت. نجفی این بار به عنوان مشاور در کنارش ایستاد و بازیگرانی مثل امین تارخ، فیروز بهجت محمدی، چنگیز وثوقی، محمد ابهری، حسین محب‌اهری و اسماعیل محرابی که در سربداران هم بازی کرده بودند به سریال پیوستند. قصه زندگی بوعلی سینا هم دارای ویژگی‌های جذاب و ذاتی برای پرداخت است. ابن‌سینا، مردی بشدت باهوش که در میان کشمکش سلسله‌های غزنوی و سامانی و آل‌بویه قرار گرفته بود و همه دنبال جذب او بودند. این داستان حتی برای غربی‌ها هم جالب توجه بود و آنها بعدها در نگاهی کاملا تحریف‌گرایانه در فیلم «طبیب» به شخصیتی تخیلی چون راب کول به جای بوعلی سینما رسیدند! سریال در سال 64 در اقدسیه تهران کلید خورد و کار با سرعت در اصفهان و نایین پیش رفت تا این سریال 12 قسمتی (کلا 720 دقیقه) در پایان همان سال، ساخته و پخش شود.  اگرچه دکورها، لباس‌ها و گریم تا حدی تئاتری و اغراق‌آمیز است اما ماندگاری سریال با توجه به آثار ضعیف ساخته شده در این سال‌ها همچنان باقی است.

همه سریال های تاریخی تلوزیون در یک نگاه
امیرکبیر

مجموعه تلویزیونی «امیرکبیر» که گذری بود به زندگی امیرکبیر در سال 1363 ساخته شد. کارگردان این مجموعه سعید نیکپور، بازیگر سریال‌های تاریخی بود که خود در نقش شخصیت اصلی بازی کرد. در این سریال علاوه بر نیکپور، ایرج راد، محمد مطیع، فخری خوروش و ژاله علو نیز به ایفای نقش پرداختند. این سریال تاریخی در سال ۱۳۶۳ ضبط شد و پخش آن از اردیبهشت ماه سال 1364 چهارشنبه شب‌ها بعد از اخبار از شبکه یک تلویزبون بود. «امیرکبیر» یکی از بخش‌های مجموعه «قرن سرنوشت» بود که قرار بود به شخصیت‌های معروف قرون گذشته بپردازد و اولین بخش از این پروژه با عنوان «شاه شکار» سال 61 با پرداخت به زندگی میرزارضا کرمانی تهیه شد و دومین بخش به امیرکبیر اختصاص یافت.
 

همه سریال های تاریخی تلوزیون در یک نگاه

کوچک جنگلی
درباره پروژه ساخت «کوچک جنگلی» که از سال ۶۳ تولید آن آغاز و در سال ۶۶ پایان یافت، حرف و حدیث‌های بسیاری رخ داد. در ابتدا ناصر تقوایی با نگاهی به داستان مردی از جنگل نوشته احمد احرار، فیلمنامه آن را نوشت و قرار بود که کارگردانی آن را انجام دهد که به دلیل حساسیت‌های کاری تقوایی و مشکلات آن دوران در تولید، کارگردان قدیمی سینما از این پروژه کنار کشید و بهروز افخمی که در آن زمان از مدیران گروه فیلم و سریال تلویزیون بود، کار را در دست گرفت. مبارزات میهن‌پرستانه یاران میرزا برای دفاع از سرزمین و مبارزه با مهاجمان سرزمین ایران در این سریال به عنوان محور اصلی قرار گرفت. این مجموعه در ژانر تاریخی و حادثه‌ای در سال 1366 از شبکه یک سیما پخش شد و پس از آن یک فیلم سینمایی 120 دقیقه‌ای از آن ساخته شد. مجموعه «کوچک جنگلی» روایتگر گوشه‌ای از تاریخ قیام جنگل به رهبری میرزا کوچک‌خان جنگلی است.

همه سریال های تاریخی تلوزیون در یک نگاه

پهلوانان نمی‌میرند
در سریال «پهلوانان نمی‌میرند»، عطار، پینه‌دوز، آهنگر، مرشد، روحانی، جامه‌دوز، قهوه‌خانه‌دار و فرش‌فروش، قصاب، حمامدار، تاجر و... همه و همه در کنار هم جمع بودند و حضور هر یک از این مشاغل و صاحبان آنها نمایان بود. «پهلوانان نمی‌میرند» که در سال 1375 توسط حسن فتحی ساخته شد داستان زندگی پهلوانانی بود که در هر قسمت یکی از آنها کشته و در نهایت قاتل اصلی در پایان سریال شناسایی می‌شد. داستانی پرکشش که در آن سال هواداران بسیاری را به دست آورده بود. در این سریال زیبا جمشید مشایخی، کتایون ریاحی، آتش تقیپور، فخری خوروش، عبدالرضا اکبری، پرویز پورحسینی و بسیاری دیگر از هنرمندان تئاتر و تلویزیون ایفای نقش کردند.
 

همه سریال های تاریخی تلوزیون در یک نگاه

روزی روزگاری
سریال «روزی روزگاری» از آن دست آثار خاطره‌انگیز بوده که بارها بازپخش شده است. سریالی تاریخی با توسل به جغرافیای محیط و بافت زمانی که از همان تیتراژ ابتدایی، دنیای فرضی خودش را براساس قواعدی فولکلور بنا می‌گذارد و تلاش می‌کند مخاطب را هم با این دنیای فرضی درگیر کند که در این کار موفق هم می‌شود. این سریال یکی از متفاوت‌ترین روایت‌ها را با همه کمبودهای ابزاری تصویر در دوران خود با ساختاری نو و کاملا تازه و البته آبرومند به پیش برد. سریال«روزی روزگاری» یکی از جذاب‌ترین و باورپذیرترین تغییر و تحولات روحی یک شخصیت را به نمایش می‌گذارد بدون آنکه تحمیلی، نچسب و غیرواقعی به نظر برسد. وقتی مرادبیک یکی از آدم‌های منفی قصه بتدریج به قهرمان قصه تبدیل می‌شود همه چیز به بهترین شکل اتفاق می‌افتد. بازی ارزنده خسرو شکیبایی در این سریال هنوز در خاطره‌هاست. همچنین این سریال نمونه‌ای خوب از استفاده درست از لهجه و فرهنگ بومی برای شخصیت‌های مختلف است. استفاده از آن میزان لهجه یک شروع خوب در رسانه بود که متاسفانه آنگونه که انتظار می‌رفت در آثار بعدی ادامه نیافت. شخصیت‌ها، حوادث و روند داستان در این سریال به گونه‌ای بود که امکان پیش‌بینی قسمت‌های بعد را سخت و دور از ذهن می‌کرد. درهم تنیدگی داستان‌ها، شروع و فرجام آنها، فضاها و آدم‌ها همه و همه این ذهنیت را تشدید می‌کند که اساسا الگوی داستانگویی هزار و یک شبی برای این مجموعه تلویزیونی مدنظر بوده است.
 

همه سریال های تاریخی تلوزیون در یک نگاه

تفنگ سرپر
خالق «روزی روزگاری» در اواخر دهه 70 دست به ماجراجویی دیگری با «تفنگ سرپر» زد. این سریال تقریبا با همان گروه سازنده و بازیگران سریال «روزی روزگاری» سال‌های 78 تا 80 توسط امرالله احمدجو ساخته شد. سریال «تفنگ سرپر» داستان زندگی جوانی است با بازی حمیدرضا پگاه که در زمان جنگ اول جهانی زندگی می‌کند، دورانی که به دلیل خودکامگی خان‌ها، حکام محلی، رجال درباری، شاهزادگان قاجار و بیگانگان اشغالگر، روزگار مردم به سختی و تیرگی می‌گذرد.

همه سریال های تاریخی تلوزیون در یک نگاه

در چشم باد
سریال تاریخی و زیبای «در چشم باد»، وقایع سیاسی و اجتماعی 3 دوره از تاریخ در سال‌های ۱۳۰۰، ۱۳۲۰و ۱۳۶۰ را بررسی می‌کند که دوره اول پایان دوره قاجار و دوره پهلوی، دوره دوم جنگ دوم جهانی و دوره سوم یک دوره زمانی خاص پس از انقلاب اسلامی ایران را که دوره فتح خرمشهر است، در بر می‌گیرد. ساخت این سریال تاریخی توسط مسعود جعفری‌جوزانی از سال 82 به مدت 5 سال به طول انجامید. «در چشم باد» قصه زندگی خانواده‌ای است که رویدادها و لحظات تلخ و شیرین زندگی‌شان از دوره قیام میرزا کوچک جنگلی تا آزادسازی خرمشهر در آن به تصویر کشیده می‌شود، قصه از زمانی آغاز می‌شود که میرزا کوچک خان جنگلی، در گیلان اعلام جمهوری می‌کند و با این اقدام دوران پر حادثه تاریخ معاصر ایران آغاز می‌شود. از جمله نکات جالب این سریال می‌توان به آهنگسازی این اثر توسط استاد حسین علیزاده اشاره کرد.

همه سریال های تاریخی تلوزیون در یک نگاه

 روزگار قریب
این سریال خوش‌ساخت که با هنرنمایی فوق‌العاده مهدی هاشمی در نقش دکتر قریب همراه بود در سال 1386 از شبکه یک تلویزیون ایران به نمایش در آمد. «روزگار قریب»، روایتگر روزگار دکتر محمد قریب از نوابغ پزشکی ایران‌زمین و بنیانگذار پزشکی اطفال در ایران بوده که به کارگردانی کیانوش عیاری تولید شد. داستان سریال علاوه بر مرور زندگی دکتر قریب، حوادث سال‌های ۱۲۹۵ تا ۱۳۵۴ ایران را مورد بررسی قرار می‌دهد. از دیگر بازیگران این سریال می‌توان به ناصر هاشمی، رضا کیانیان، مهران رجبی و صبا کمالی اشاره کرد.

همه سریال های تاریخی تلوزیون در یک نگاه

تبریز در مه
سریال تاریخی «تبریز در مه» ساخته محمدرضا ورزی است که جمعه شب‌ها جدیدترین ساخته‌اش با نام «معمای شاه» پخش می‌شود. «تبریز در مه» با دستمایه قرار دادن ماجرای جنگ‌های ایران و روسیه در زمان فتحعلی شاه و عباس میرزا سعی داشت تصویری روایتگرانه از رخدادهای دورانی تاریخی داشته باشد. استفاده از لوکیشن‌های متنوع مانند تالار بزرگ تبریز، میدان بزرگ شهر، مسجد جامع، دارالحکومه (کاخ عباس‌میرزا)، دروازه ورودی شهر، چند منزل و تکیه و...، از جمله مکان‌های بازسازی شده در این سریال بوده که به شکل دکور در شهرک سینمایی غزالی ساخته شده بود. داستان این سریال خلاصه تبریز در ۲۰۰ سال گذشته است و از جایی آغاز می‌شود که شاه ایران تصمیم می‌گیرد گنجه و ایروان را که روس‌ها از ایران جدا کرده‌اند، دوباره به ایران ملحق کند.

 همه سریال های تاریخی تلوزیون در یک نگاه

شیخ بهایی
سریال «شیخ بهایی» روایت زندگی مردی بزرگ چون شیخ بهایی به کارگردانی شهرام اسدی است. این سریال، روایتگر زندگی شیخ بهایی، دانشمند لبنانی‌تبار عصر صفوی در 2 بخش نوجوانی و کهنسالی است و در ۱۷ قسمت ۵۰ دقیقه‌ای از شبکه دوم صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در بهار سال 1382 پس از صرف 2 سال زمان برای تولید به پخش رسید. بخش اول این مجموعه به دوران نوجوانی شیخ‌بهایی می‌پردازد. شیخ‌بهایی در ۱۲ سالگی به خاطر فشار و آزار حاکم وقت سنی عثمانی، مجبور می‌شود به همراه خانواده‌اش از لبنان به ایران (عصر شاه طهماسب صفوی) مهاجرت کند. بخش دوم سریال به بررسی یک سال از زندگی شیخ بهایی در ۶۷ سالگی و در اصفهان می‌پردازد و سرانجام درگذشت او در سال ۱۰۳۳ هجری قمری در حد چند سکانس به تصویر کشیده شده است.

همه سریال های تاریخی تلوزیون در یک نگاه

شهریار
سریال «شهریار» به بخشی از زندگی شاعر بلندمرتبه ایران زمین، سیدمحمدحسین شهریار می‌پردازد که در سال ۱۳۸۴ در ۲۲ قسمت
۵۰ دقیقه‌ای و به کارگردانی کمال تبریزی در سیمافیلم ساخته شد و در سال ۱۳۸۶ از شبکه ۲ سیما پخش شد. سریالی که از سویی اعتراض کمال تبریزی نسبت به سانسور سیمافیلم و از سویی دیگر اعتراض مریم بهجت تبریزی نسبت به تحریف شخصیت شهریار را در بر داشت. تصویربرداری این پروژه از ۲۶ اردیبهشت ۱۳۸۴ در تبریز و تهران آغاز شد که در پایان شهریور ۱۳۸۵ پس از اتمام مراحل تصویربرداری وارد مرحله تدوین و فنی شد.

همه سریال های تاریخی تلوزیون در یک نگاه

عمارت فرنگی
سریال «عمارت فرنگی» باز هم از گروه تولیدکننده سریال «معمای شاه» است که محمدرضا ورزی کارگردانی و علی لدنی تهیه‌کنندگی آن را به عهده داشتند و در سال ۱۳۸۸در ۱۵ قسمت ساخته شد و به پخش رسید. روایتی تاریخی درباره موضوعاتی چون سقوط احمدشاه، آخرین پادشاه قاجار و کودتای رضاخان و اتفاقات آغاز سلطنت پهلوی در این مجموعه تاریخی به چشم می‌خورد.

همه سریال های تاریخی تلوزیون در یک نگاه
نردبام آسمان

نردبام آسمان روایتی از زندگی غیاث‌الدین جمشید کاشانی، منجم و ریاضیدان برجسته و کاشف عدد پی و فیلسوف قرن نهم هجری است که در دوران زمامداری مغول‌ها در ایران می‌زیسته و دوران اوج دانش اخترشناسی ایرانیان را بازگو می‌کند. محمدحسین لطیفی که مجموعه‌های موفق و پرمخاطب «همسایه‌ها»، «سفر سبز» و مجموعه‌های مناسبتی «وفا» و «صاحبدلان» را در کارنامه داشته است، در «نردبام آسمان» که چهارمین تجربه تلویزیونی او بوده است، به ساخت اثری تاریخی با محوریت زندگی ریاضیدان و منجم شهیر ایرانی می‌پردازد.

وطن امروز

bato-adv
bato-adv
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴۵
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
احسان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۵۶ - ۱۳۹۴/۰۹/۲۱
1
111
یاد سریال روزی روزگاری بخیر، واقعا برام خاطره انگیزه، فقط قسمتهای آخرش رو نتونتستم درک کنم.
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۹:۲۳ - ۱۳۹۴/۰۹/۲۱
من همشو درک کردم
روزبهاني
| |
۰۶:۵۵ - ۱۳۹۴/۰۹/۲۲
بنظرم بغير از سريال هاي "هزار دستان" و "روزي روزگاري" بقيه ارزش چنداني نداشتند.
HCH
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۰۳ - ۱۳۹۴/۰۹/۲۱
35
46
یاد سریال پس از باران هم به خیر
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۷:۳۱ - ۱۳۹۴/۰۹/۲۱
پس از باران؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آخه پس از باران سریال تاریخیه؟
انیمیشن فوتبالیستها از پس از باران تاریخی تره
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۰۵ - ۱۳۹۴/۰۹/۲۱
4
173
هزاردستان چی شد پس اون که از همه بهتر ساخته شده
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۹:۲۳ - ۱۳۹۴/۰۹/۲۱
فقط روزی روزگاری
رامین
|
United States
|
۱۵:۱۹ - ۱۳۹۴/۰۹/۲۱
2
8
روزگار قریب از شبکه3 پخش شد نه 1
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۳۲ - ۱۳۹۴/۰۹/۲۱
11
1
تبریز در مه قدیمیه؟؟؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۳۶ - ۱۳۹۴/۰۹/۲۱
1
42
هزار دستان یک چیز دیگر است. چالبه اینجا اسمی هم ازش نیاوردید
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۰۴ - ۱۳۹۴/۰۹/۲۱
14
5
سریال زیر تیغ پرویز پرستویی یادتون رفت· بی نظیر بود·
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۴۵ - ۱۳۹۴/۰۹/۲۱
3
5
روشنتر از خاموشی ......مثل آباد.....
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۴۷ - ۱۳۹۴/۰۹/۲۱
0
20
ببخشید،ولی مامنتظر اطلاعات کاملتری بودیم،پس کیف انگلیسی،هزاردستان،مدرس،(بااین تعریفی که از سریال تاریخی ارایه کردید)=گرگها(گرچه اعتقاد دارو مواردی مثل این وروزی روزگاری سریال تاریخی محسوب نمیشن) و....چه شد؟
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۶:۵۰ - ۱۳۹۴/۰۹/۲۲
احتمالا دوست نویسنده همین ها را رسیده ببینه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۴۷ - ۱۳۹۴/۰۹/۲۱
0
30
سلطان و شبان ؟
گرگها؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۵۸ - ۱۳۹۴/۰۹/۲۱
0
12
بهترین سریالهای تلویزیونی ساخته شده در تلویزیون ایران هزاردستان و روزی روزگاری هستند .البته هیچکدام از اینها تاریخی نیستند . هر فیلمی که زمان اتفاقاتش در قدیم باشه که تاریخی نیست ...
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۵۸ - ۱۳۹۴/۰۹/۲۱
0
33
دلیران تنگستان . رئیس علی دلواری کجاست؟
حسن
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۰۲ - ۱۳۹۴/۰۹/۲۱
1
23
در این واکاوی خاطرات آنچه بیش از همه خودنمایی می کند سیر قهقرایی ساخته های تاریخی و به خصوص تلوزیونی است.
پاسخ ها
ناشناس
| |
۰۷:۴۴ - ۱۳۹۴/۰۹/۲۲
احسنت
واقعا سریال های قدیم با الان قابل قیاس نیست
الانیا افتضاحه افتضاح و دروووووووووووووووووووغ
سید
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۱۲ - ۱۳۹۴/۰۹/۲۱
0
15
کمال الملک ،صاحب قران
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۲۳ - ۱۳۹۴/۰۹/۲۱
0
21
پس سریال مدار صفر درجه و شب دهم چه شدند؟!!!!
سعید
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۲۹ - ۱۳۹۴/۰۹/۲۱
1
12
سربداران یه چیز دیگه بود
نوید
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۰۶ - ۱۳۹۴/۰۹/۲۱
0
24
با سلام
شما چند سریال عالی خوش ساخت را فراموش کردین:
1: سریال عالی و فاخر هزاردستان مرحوم علی حاتمی
2: طبل تو خالی احمد نجیب زاده
3: سلطان و شبان
و...
انصافا به جز شاهکار سربداران و سه سریال اول، مابقی سریال های ارزشمتدی نبودند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۱۵ - ۱۳۹۴/۰۹/۲۱
1
11
کیف انگلیسی چی؟
کمال الملک؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۳۵ - ۱۳۹۴/۰۹/۲۱
0
8
کیف انگلیسی یادت رفت عز یرم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۴۳ - ۱۳۹۴/۰۹/۲۱
1
5
مدار صفر درجه تو لیستتون نیست
رستم
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۰۲ - ۱۳۹۴/۰۹/۲۱
2
21
حاضرم 10 بار سریال سربداران را ببینم ؛ یک دقیفه سریال معمای شاه رو نبینم.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۱۸ - ۱۳۹۴/۰۹/۲۱
1
9
این سریالهای اخری رو که اصلا ندیده بودم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۰۴ - ۱۳۹۴/۰۹/۲۱
11
3
سریال خانه سبز
ماهان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۰۱ - ۱۳۹۴/۰۹/۲۱
2
4
روشن‌تر از خاموشی تو این لیست نیست و خیلی سریال‌های تاریخی دیگه ...
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۰۱ - ۱۳۹۴/۰۹/۲۱
2
5
سلطان و شبان
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۴۰ - ۱۳۹۴/۰۹/۲۱
0
0
سریال نردبام آسمان یک تقلید ناشیانه از سریال شهرآشوب یدالله صمدی بود . سریالی که با غرض ورزی نیمی از آن ساخته نشد و آنچه را هم ساخته شد هرگز نشان داده نشد تا تفاوت دوغ و دوشاب آشکار شود
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۲۹ - ۱۳۹۴/۰۹/۲۲
1
4
جاداشت از كيف انگليسي هم يادي بشه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۲۴ - ۱۳۹۴/۰۹/۲۲
3
0
پدر سالار چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۲۵ - ۱۳۹۴/۰۹/۲۲
0
2
هزاردستان چی شد
سعید
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۳۶ - ۱۳۹۴/۰۹/۲۲
0
1
سریال های زیادی از قلم افتادند از جمله خانه ای در تاریکی و روشنتر از خاموشی که در مورد شاه عباس صفوی و ملاصدرا بود
ناشناس
|
Korea, Republic of
|
۱۱:۳۵ - ۱۳۹۴/۰۹/۲۲
0
1
سريال روزگار غريب ، عالي بود مخصوصاً اون قسمتي كه ميخواستند تشريح جنازه بكنند ، ميت از قبرستون ميدزدند ميارن خونه كه خانواده ميت سر ميرسن .واي تركيدم از خنده الانشم اشكم دراومد ازخنده داشتم تايپ ميكردم
ناشناس
|
Korea, Republic of
|
۱۱:۳۵ - ۱۳۹۴/۰۹/۲۲
0
1
سريال روزگار غريب ، عالي بود مخصوصاً اون قسمتي كه ميخواستند تشريح جنازه بكنند ، ميت از قبرستون ميدزدند ميارن خونه كه خانواده ميت سر ميرسن .واي تركيدم از خنده الانشم اشكم دراومد ازخنده داشتم تايپ ميكردم
ناشناس
|
-
|
۱۴:۱۸ - ۱۳۹۴/۰۹/۲۲
0
4
روزگار قريب خيلي با ارزش بود از نظر من ...ولي معماي شاه افتضاحه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۵۵ - ۱۳۹۴/۰۹/۲۲
1
0
مختار و مدار صفر درجه چی؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۲۶ - ۱۳۹۴/۰۹/۲۵
1
0
آرایشگاه زیبا چی چرا ننوشتید
پاسخ ها
ناشناس
| |
۰۸:۰۳ - ۱۳۹۴/۰۹/۲۸
کیمیا رو هم میگفتی
amin
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۲۱ - ۱۳۹۴/۰۹/۲۶
1
0
روزي روزگاري اخرش كلن تغييرات اساسي كرد كه كسي نفهمه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۱۶ - ۱۳۹۴/۰۹/۲۶
0
2
درچشم باد فوق العاده بود
ايراني
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۲۷ - ۱۳۹۴/۰۹/۲۸
1
0
فيلم تاريخي نه/ تاريخ به روايت ورزي
هر چي كه ورزي فكر كنه و بنويسه تاريخ حساب ميشه. خخخخخخخخخخخخخخخخ
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv