طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی
کد خبر: ۲۰۰۴۰
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: 2015 December 04    -    ۱۳ آذر ۱۳۹۴ - ۰۸:۴۲
ابتدا سیب‌زمینی‌ها را بپزید، سپس رنده کنید و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. پیاز را نگینی خرد کنید و با مقداری روغن آن را تفت دهید.
مواد لازم:
سیب‌زمینی: 6 تا7 عدد ،
گوشت چرخ کرده: 150 گرم،
فلفل دلمه ریز خرد شده: 1 عدد ،
رب گوجه: 1 قاشق غذا‌خوری ،
تخم‌مرغ: 1 عدد،
نمک، فلفل روغن و آویشن: به میزان لازم ،
پیاز: 1 عدد،
پودر سوخاری: به میزان لازم

طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی

طرز تهیه:

ابتدا سیب‌زمینی‌ها را بپزید، سپس رنده کنید و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. پیاز را نگینی خرد کنید و با مقداری روغن آن را تفت دهید.

بعد از این‌که کمی طلایی شد، گوشت چرخ کرده را به آن افزوده و بعد فلفل دلمه، رب گوجه، نمک و فلفل و آویشن را هم اضافه کنید و همه مواد را تفت دهید.

تخم‌مرغ را در ظرفی بشکنید و خوب به هم بزنید تا صاف شود. از سیب‌زمینی پوره شده، به اندازه یک نارنگی بردارید و آن را کف دست، باز کنید و از مواد گوشتی یک قاشق روی سیب‌زمینی بگذارید و دوباره آن را ببندید.

طوری که کاملا مواد داخل آن پوشیده و به شکل پیراشکی آن را فرم دهید و در تخم‌مرغ فرو کنید و بعد در پودر سوخاری بغلتانید. تمام مواد را به همین ترتیب آماده کنید. روغن را در ماهیتابه بریزید و بگذارید داغ شود.

پیراشکی‌ها را در روغن داغ سرخ کنید و در دیس چیده و اطراف آن را چند برش گوجه‌فرنگی و لیمو، زیتون و خیار‌شور چیده و روی آنها را با سس کچاب تند تزئین کرده و میل کنید.

جام جم
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۳ - ۱۳۹۴/۰۹/۱۴
4
1
مگر کتلت چه اشکالی داره که اینجوری مواد غذایی رو حروم کنیم ؟
امین
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۲۶ - ۱۳۹۶/۰۴/۱۹
0
0
پختم خوشمزه شد مرسی
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار