امروز تصمیم داریم روش تهیهی یکی از شیرینیهای پفکی با انار را به شما آموزش دهیم. برای آشنایی با روش تهیه و مواد اولیه ی مرنگ انار، با ما همراه باشید. شکر و نشاستهی ذرت را به تدریج و در حین هم زدن، به سفیدهی تخم مرغ اضافه میکنیم و به مدت ده تا پانزده دقیقه هم زدن را ادامه میدهیم تا سفیدهی تخم مرغ، کاملا پف کند.
اختصاصی تابناک باتو؛ امروز تصمیم داریم روش تهیهی یکی از شیرینیهای پفکی با انار را به شما آموزش دهیم. برای آشنایی با روش تهیه و مواد اولیه ی مرنگ انار، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
سفیدهی تخم مرغ: 6 عدد (به دمای اتاق رسیده باشد)
رنگ خوراکی قرمز: یک و نیم قاشق غذاخوری
خامهی زده شده: یک و نیم پیمانه
آب سه عدد انار تازه
نشاستهی ذرت: یک و نیم قاشق چایخوری
شکر: یک و نیم پیمانه
گلاب: یک و نیم قاشق غذاخوری
نمک: کمی
دو عدد انار دانه شده
شکر: پنج قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
سفیدهی تخم مرغ و نمک را در ظرفی ریخته و با هم زن، خوب میزنیم.
شکر و نشاستهی ذرت را به تدریج و در حین هم زدن، به سفیدهی تخم مرغ اضافه میکنیم و به مدت ده تا پانزده دقیقه هم زدن را ادامه میدهیم تا سفیدهی تخم مرغ، کاملا پف کند.
رنگ قرمز را به سفیدهی تخم مرغ اضافه کرده و به آرامی هم میزنیم تا کاملا رنگ بگیرد.
سینی فر را آماده کرده و داخل آن را چرب کرده و یا کاغذ روغنی قرار میدهیم.
از مواد شیرینی دایرههایی به قطر تقریبی ده سانتیمتر داخل سینی میریزیم.
بین شیرینیها فاصله میگذاریم.
سینی حاوی شیرینیهای پفکی را در فری که از قبل با دمای 140 درجهی سانتیگراد، روشن کردهایم، به مدت یک ساعت قرار میدهیم.
فر را خاموش کرده و شیرینیها را به مدت پانزده دقیقه در فر خاموش که کمی درب آن باز است، قرار میدهیم.
برای تهیهی مواد روی مرنگ، آب انار را به همراه گلاب و پنج قاشق شکر، در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار میدهیم تا به جوش آید. حرارت را کم کرده و اجازه میدهیم تا مواد به غلظت دلخواه برسد. سپس حرارت را خاموش کرده و اجازه میدهیم این سس خوشمزه، سرد شود.
روی شیرینیها کمی خامهی زده شده قرار داده و روی خامه چند دانه انار قرار میدهیم. در پایان، سس آماده شده را روی شیرینیها میریزیم.
ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: fatafeat