اختصاصی تابناک باتو؛ به روزهای پایانی فصل پاییز و شب یلدا نزدیک میشویم. اگر تصمیم دارید شبی به یاد ماندنی را با انواع دسرهای خوشمزه در کنار عزیزان خود سپری کنید، این روزها بخش آشپزی «تابناک باتو» را از دست ندهید. امروز تصمیم داریم روش تهیهی کیک انار را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
انار دانه شده: 500 گرم
آرد: 300 گرم
خامهی زده شده: یک پیمانه
شکر: یک پیمانه
آب انار: سه چهارم پیمانه
کره (به دمای اتاق رسیده باشد): سه چهارم پیمانه
پودر قند: یک چهارم پیمانه
رب انار: دو قاشق غذاخوری
تخم مرغ: سه عدد
بکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
نمک: کمی
طرز تهیه:
فر را از قبل با دمای 180 درجهی سانتیگراد روشن میکنیم.
در ظرفی بزرگ، آرد را به همراه نمک و بکینگ پودر ریخته و خوب مخلوط میکنیم.
در ظرفی جداگانه، کره را به همراه شکر ریخته و با هم زن برقی، خوب هم میزنیم تا به شکل کرمی با رنگ روشن درآید.
در این مرحله، تخم مرغها را به همراه وانیل اضافه کرده و هم زدن را ادامه میدهیم.
نصف آرد را به همراه نیمی از آب انار، به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و هم می زنیم.
در مرحلهی بعد نیمی دیگر از آرد و آب انار را اضافه کرده و مواد را خوب مخلوط میکنیم.
قالب مناسبی را انتخاب میکنیم و آن را کاملا با کره، چرب میکنیم. خمیر آماده شده را داخل قالب ریخته و به مدت 35 تا 40 دقیقه در فر قرار میدهیم.
در این فاصله، خامه را به همراه پودر قند و رب انار، در ظرفی ریخته و با هم زن برقی، خوب هم میزنیم تا کاملا یکدست شود.
کیک را از فر خارج کرده و صبر میکنیم تا خنک شود سپس آن را از عرض، با چاقویی تیز، به دو نیم تقسیم میکنیم.
نیمی از خامهی آماده شده را روی طبقهی اول کیک ریخته و خوب پخش میکنیم. نیمی از دانههای انار را روی خامه میریزیم.
طبقهی دوم کیک را روی آن قرار داده و روی آن را با بقیهی خامه و دانههای انار، به دلخواه، میپوشانیم.
کیک را تا هنگام سرو، داخل یخچال نگهداری میکنیم.
ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: supermama