بزرگ‌ترین قتل عام قرن ۲۰/ هر دقیقه ۵ نفر زیر تیغ ژاپنی ها+عکس
کد خبر: ۱۵۹۲۵۸
تعداد نظرات: ۱۵ نظر
تاریخ انتشار: 2019 October 14    -    ۲۲ مهر ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۰

ژاپن از سال ۱۸۶۸ (۱۲۴۷ هـ. ش) و با آغاز عصر مِیجی، قدم در مسیر تبدیل شدن به کشوری مدرن گذاشت. ژاپنی‌ها به دلیل ویژگی‌های شخصیتی‌شان که میراثی از عهد شوگان‌ها و رونق فرهنگ سامورایی بود، خیلی سریع توانستند به اهداف مد نظرشان دست یابند. سرعت رشد فناوری‌ها در عصر میجی، شگفت‌آور بود. ساعات کار روزانه افزایش یافت و جمعیت انبوه ژاپن، تأمین نیروی کار مورد نیاز را تسهیل کرد. ژاپنی‌ها در سال ۱۹۰۵ (۱۲۸۴ هـ. ش) نیروی دریایی روسیه تزاری را شکست دادند. این پیروزی برای آن‌ها به معنای عرض اندام در دنیای استعمارگری بود. با این حال، ژاپنی‌ها هم، مانند آلمانی‌ها، خیلی دیر وارد فعالیت‌های استعماری شدند. جزیره ژاپن فاقد ذخایر معدنی مورد نیاز توسعه‌طلبی بود؛ چیزی که در آن سوی دریای ژاپن و در سرزمین پهناور چین، به وفور یافت می‌شد.

بزرگ‌ترین قتل عام قرن ۲۰/ هر دقیقه ۵ نفر زیر تیغ ژاپنی ها+عکس

ژاپنی‌ها، توانستند موافقت دولت بحران‌زده چین را برای بهره‌برداری از معادن منچوری، منطقه‌ای در شمال‌شرقی چین، به دست آورند؛ اما این امتیاز برای آن‌ها کافی به نظر نمی‌رسید. روز ۱۸ سپتامبر سال ۱۹۳۱ (۱۳۱۰ هـ. ش)، خط آهن ژاپنی‌ها در «موکدون» منچوری، هدف حمله‌ای تروریستی قرار گرفت. آن‌ها مدعی شدند که دولت چین در این قضیه مقصر است و به این ترتیب، ارتش ژاپن در هجومی سراسری به منچوری، این سرزمین را اشغال کرد و نام آن را «منچوکوئو» گذاشت و «پویی»، معروف به «امپراتور بی‌اختیار» را به عنوان امپراتور «منچوکوئو» و البته، تمام چین، به تخت نشاند. درست از همین زمان بود که دست‌اندازی ژاپن به داخل سرزمین چین آغاز شد؛ موضوعی که سخت مورد علاقه ژنرال‌های جنگ‌طلب ژاپنی بود؛ کسانی که قدرت واقعی ژاپن را در اختیار داشتند و «هیروهیتو»، امپراتور این کشور، همه اختیارات را به آن‌ها تفویض کرده بود. ژاپنی‌ها به تدریج تا مناطق جنوبی چین نفوذ کردند و حتی شانگ‌های را به تصرف درآوردند. این در حالی بود که چین، به دلیل فقدان دولت مرکزی قدرتمند، در آتش تفرقه و جنگ‌های داخلی می‌سوخت. ژاپنی‌ها، روز ۱۰ سپتامبر سال ۱۹۳۷، به پشت دروازه‌های نانجینگ، پایتخت چین، رسیدند.

وحشت، مرگ و دیگر هیچ!
وحشت سراسر شهر را فرا گرفته بود. نیرو‌های دشمن، پشت دروازه‌های نانجینگ بودند و سه روز بود که هواپیما‌های ژاپنی، به صورت مداوم، شهر را بمباران می‌کردند. بیشتر محله‌ها به تلّی از خاکستر تبدیل شده بود. برخی سفیران اروپایی حاضر در نانجینگ، مانند سفیر آلمان نازی که کشورش رابطه خوبی با دولت ژاپن داشت، کوشیدند تا با ایجاد منطقه امن برای مردم شهر، از کشتار بیشتر جلوگیری کنند. ارتش ژاپن روز ۱۳ سپتامبر، از دروازه‌ها گذشت؛ اما روی پل مارکوپولو، یکی از مبادی ورودی به نانجینگ، تعدادی از چینی‌های وطن‌پرست با ژاپنی‌ها درگیر شدند و این، بها نه‌ای شد برای یک هجمه گسترده به شهر. ژنرال‌های ژاپنی معتقد بودند که برای پایان دادن به هر نوع مقاومتی، به یک سلاح بسیار مؤثر نیاز است: وحشت! آن‌ها به سربازانشان دستور دادند، دست به وحشیانه‌ترین رفتار‌های ممکن بزنند. نظامیان ژاپنی مجاز بودند هر جنایتی را مرتکب شوند. هیچ کس مانع آن‌ها نمی‌شد و شش هفته برای این کار وقت داشتند. خاصیت این اقدام جنون‌آمیز آن بود که گرد وحشت از ارتش ژاپن را همه‌جا می‌پاشید و روحیه مقاومت چینی‌ها را در هم می‌شکست.

بزرگ‌ترین قتل عام قرن ۲۰/ هر دقیقه ۵ نفر زیر تیغ ژاپنی ها+عکس


سیاهه بلند بالای یک جنایت
ژاپنی‌ها، طی شش هفته، یعنی ۴۲ روز، ۳۰۰ هزار نفر از مردم نانجینگ را با روش‌های مختلف و به صورت هدفمند، کشتند. یک حساب سرانگشتی نشان می‌دهد که آن ها، در هر دقیقه، پنج نفر را به قتل می‌رساندند. روش‌های قتل، بسیار وحشیانه و نفرت‌انگیز بود. تعدادی از چینی‌ها، زنده‌زنده در آتش سوزانده شدند؛ در میان آن‌ها تعداد زیادی کودک و سالخورده وجود داشت. ژاپنی‌ها ابتدا سرنیزه‌ها را در بدن کودکان فرو می‌کردند و سپس آن‌ها را درون آتش می‌انداختند. آن‌ها برای ایجاد سرگرمی، مسابقه آدمکشی به راه می‌انداختند؛ مسابقه‌ای که در آن، هر کس تعداد سرِ بیشتری را در واحد زمان قطع می‌کرد، برنده بود! تعدادی از مردم نانجینگ، زنده به گور شدند و آن‌هایی که شانس آوردند، سر از رود یانگ‌تسه درآوردند تا طعم خفگی با آب را بچشند. زنان باردار، وسیله شرط‌بندی شده بودند؛ سربازان ژاپنی بر سر جنسیت جنین شرط می‌بستند و سپس، شکم مادران را می‌شکافتند و جنین را بیرون می‌آوردند. رود یانگ‌تسه، مملو از اجساد قربانیان بود. معدود شاهدان آن فاجعه بزرگ انسانی، به یاد می‌آورند که اجساد باد کرده هموطنانشان، مسیر عبور قایق‌ها را مسدود کرده بود. افزون بر این، ژاپنی‌ها دست به یک جنایت بسیار وحشیانه‌تر زدند و آن، تجاوز سازمان دهی شده و دسته‌جمعی به زنان و دختران نانجینگ بود. برخی منابع، سن قربانیان را بین چهار تا ۷۰ سال نوشته‌اند؛ آمار‌های تجاوز سازمان دهی شده، رقم باورنکردنی ۸۰ هزار مورد را نشان می‌دهد. بسیاری از قربانیان، پس از این اقدام، با قطع دست و پا به قتل رسیدند. با گذشت شش هفته از آغاز جنایات ژاپنی‌ها در نانجینگ، شهر به یک گورستان عمومی تبدیل شده بود. حدود دو سال بعد، جنگ جهانی دوم آغاز شد و نانجینگ، تا پایان جنگ در اشغال ژاپنی‌ها ماند. بعدها، دادگاه بین‌المللی رسیدگی به جنایات جنگی شرق دور در توکیو، تعدادی از فرماندهان و عاملان این جنایت بزرگ را، به مرگ با طناب دار محکوم کرد؛ اما این کار، مرهمی برای هزاران چینی زخم‌خورده از جنایات وحشیانه و ضدانسانی ژاپنی‌ها نبود. دولت ژاپن تا امروز، حاضر به پذیرش مسئولیت این فاجعه و عذرخواهی رسمی از مردم چین نشده است. قتل عام نانجینگ، به عنوان بزرگ‌ترین قتل عام قرن بیستم شناخته می‌شود.

فردا

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۵
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۵ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۲
17
49
بی شک بزرگترین قتل عام قرن بیستم نسل کشی ارامنه در جنگ جهانی اول در ترکیه عثمانی بود. 1/5 میلیون نفر قابل قیاس با 300 هزار نفر نیست. هرچند هر کشتاری با هر تعداد قربانی به شدت منزجرکننده و محکومه.
پاسخ ها
ناشناس
| |
۲۲:۱۵ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۳
دقیقا
ناشناس
|
-
|
۱۳:۲۳ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۲
7
56
اينهم روي ديگر انداختن بمب اتمي به ژاپن است كه معمولا در كشور ما گفته نمي شود. اگر بمب اتمي به ژاپن انداخته نمي شد، معلوم نبود چند صد هزار نفر هم بايد از بين مي رفتند تا جنگ خاتمه مي يافت.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۳۸ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۲
12
41
با این وضعیت، بمب اتم حقشون که کمشون بود
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۸:۲۸ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۲
کودک و زن و پیرشان چه گناهی کرده بودند؟!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۰۶ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۲
7
8
اگر اشتباه نکنم ژاپنیها اصالت مغولی دارند، در واقع بخشی از طوایف مغول به ژاپن کوچیدند هرچند در دوره چنگیزخان هم مغولها سعی کردند ژاپن را فتح کنند که نتوانستند، به هرحال چنین وحشیگری ای که نیزه را در بدن کودکان فرو کنند تنها و تنها در میان مغولان دیده شده است
پاسخ ها
محمدباقر
| |
۱۶:۲۴ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۸
اصالت کره ای دارن
مریخ
|
United States
|
۱۸:۴۳ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۲
1
12
فقط در ۱۰۰ سال اخیر
نسل کشی ارامنه توسط دولت عثمانی
کشتار یهودیان توسط المان ها که رقم کشتار تا ۶ میلیون نفر براورد شده است
جنگ جهانی دوم با ۵۸ میلیون کشته
جنایت ژاپن در چین بسیار وحشتناک تر از ان چیزی بود که داعش در عراق انجام داد
کشتار ناکازاکی و هیروشیما توسط بمب اتم که بیش از ۳۰۰هزار نفر کسته شدند
نسل کشی رواندا که تنها در طول ۱۰۰ روز و در مقابل چشمان کلاه ابی های سازمان ملل ۸۰۰ هزار نفر توسط هوتو های تند رو با ساطور قتل عام شدند
نسل کشی توسط دولت صدام که در ان ۱۹۰ هزار کرد عراقی قتل و عام شدند
جنگ عراق و افغانستان
جنگ سوریه و یمن
و اکنون جنگ ترکیه علیه کرد ها
تاریخ پر است از روسیاهان و جنایتکاران حاکمی که به راحتی نوشیدن یک لیوان اب دستور کشتار صادر میکنند
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۵:۰۶ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۴
برو بابا. کشتار 6 میلیونی یهودیان توسط هیتلر، دروغ محضه
مریخ
| |
۱۵:۵۷ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۵
در پاسخ به ناشناس ۱۵:۰۶باید عرض کنم در یک مرکز ارشیو سینمایی من فبلمهای جنایات نازی ها را مشاهده کردم در یکی از فیلمها حجم اجساد انقدر زیاد است که المان ها از بلدوزر برای کنار زدن اجساد ا استفاده میکنند از شکل اجساد کاملا مشخص است که اکثر انها از گرسنگی جان خود را از دست داده اند تمامی دنیا این جنایت ننگین را پذیرفته اند
زهل
| |
۱۶:۲۷ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۸
خدمت مریخ عرض کنم که در کشتار و جنایات هیتلر شکی نیست ولی غلو در کشتار آشویتس مثل روز روشنه. به بهانه آزادی به هر تفچر و جامعه ای اهانت میشه ولی حاضر به پذیرش تحقیق مستقل درباره هولوکاست نیستند. از هنین واقعه بهانه ای تراشیدن برای یک هلوکاست دوم در فلسطین و اشغال سرزمین یک ملت
آشنا
|
United States
|
۱۹:۰۷ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۲
3
12
در نظر بگیرید این جنایت ژاپنیها فقط در یک شهر اتفاق اقتاده است آن را ضربدر هزاران شهری بکنید که ژاپنیها اشغال کرده بودند اگر کل ژاپن هم با بمب اتم نابود میشد باز هم کمترین مجازات بود براشون .
مرتضی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۰۱ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۲
0
10
من چند سال پیش برای دوره آموزشی به این شهر سفر کردم.در شهر موزه جنگ وجود دارد که پر از عکسهایی است که از این جنایت ضدبشری گرفته شده است.از تابلوهایی که با سر اجساد ساخته شده بود تا عکس سربازان ژاپنی با زنان برهنه چینی.جالب اینکه بر روی دیوار موزه نوشته شده بود می بخشیم اما فراموش نمیکنیم.
در حریان سونامی ژاپن مردم این شهر بسیار خوشحال بودند که این سونامی باعث مرگ مردم ژاپن شده است.به طور کلی هنوز نفرت از ژاپن و مردم ژاپن در این شهر برپا است.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۴۳ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۲
8
9
بمب اتم حق هیچ ملتی نیس متاسفانه راه حل هر کار وحشیانه ای ,کار وحشیانه نیست و مردم ما این موضوع رو درک نمیکنند تا وقتی قاتل ها رو با شکنجه بکشیم ما فرقی با اونها نخواهیم داشت
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۴۷ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۲
0
14
کشتار نانجینگ واقعا وحشتناک بوده.
"گُل های جنگ " فیلمی چینی، محصول سال ۲۰۱۱، به کارگردانی ژانگ ییمو است. این فیلم یک درام تاریخی و تخیلی از جنگ جهانی دوم و درباره فجایع به بار آمده در تهاجم نظامیان ژاپنی به نانجینگ چین است، پیشنهاد می کنم حتما ببینید
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار