پاناکوتای شیر و گیلاس ، یک دسر ایتالیایی
کد خبر: ۱۵۷۴۹
تاریخ انتشار: 2015 October 26    -    ۰۴ آبان ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۳
ژله گیلاس را در ظرف بریزید و ۱ پیمانه آبجوش روی آن بریزید تا کاملا حل شود.سپس ۱ پیمانه آب سرد به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود ،
پاناکوتای شیر و گیلاس ، یک دسر ایتالیاییپاناکوتای شیر وگیلاس
                    زمان آماده سازی : ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   زمان پخت: ۱۵ دقیقه

پاناکوتای شیر و گیلاس ، یک دسر ایتالیایی

مواد لازم :
شیر ۳ پیمانه، پنیرپر چرب ۲ قاشق غذاخوری، آرد ذرت ۶ قاشق غذا خوری، شکر ۳ قاشق غذا خوری، وانیل ۱ قاشق غذاخوری، ژله گیلاس ۱ بسته، گیلاس ۱ پیمانه

طرز تهیه:

۱- ژله گیلاس را در ظرف بریزید و ۱ پیمانه آبجوش روی آن بریزید تا کاملا حل شود.سپس ۱ پیمانه آب سرد به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود ، ظرفهای سرو تک نفره را تا نیمه از این محلول پر کنید و برای ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و سفت شود.سپس روی آنرا با یک لایه گیلاس بپوشانید.

۲- دو پیمانه از شیر را روی حرارت قرار دهید و یک پیمانه دیگر را با آرد ذرت مخلوط کنید.
به شیر روی حرارت پنیر پر چرب و شکر و وانیل  را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شود،
همینکه شیر شروع به بخار دادن کرد، آرد ذرتی را که با ۱ پیمانه شیر مخلوط کرده بودید به آن بیفزایید، و برای چند دقیقه مرتب هم بزنید تا کاملا غلیظ شود،سپس از روی حرارت بردارید.

۳- شیر را از صافی رد کنید تا کاملا یکدست شود، و بگذارید تا کمی سرد شود، سپس در ظرفهای سرو ، روی ژله و گیلاس بریزید تا ظرف پر شود

۴- برای نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا آماده سرو شود.

نکته:
 به جای گیلاس میتوانید از کمپوت گیلاس هم استفاده کنید.

پاناکوتای شیر و گیلاس ، یک دسر ایتالیایی

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار