مرغ و ریحان سرخ شده، غذای محبوب تایلندی
کد خبر: ۱۵۳۸۵۰
تاریخ انتشار: 2019 August 18    -    ۲۷ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۵
اصل این غذا با ریحان تایلندی است که در این کشور رشد می‌کند. این ریحان طعم نعنا، دارچین و شیرین بیان را دارد. شما می‌توانید این غذای خوشمزه و متفاوت را ظرف مدت ۴۰ دقیقه درست کنید. با این مقدار مواد می‌توانید برای ۴ نفر غذا درست کنید.

مرغ و ریحان سرخ شده تایلندی«تابناک باتو» اصل این غذا با ریحان تایلندی است که در این کشور رشد می‌کند. این ریحان طعم نعنا، دارچین و شیرین بیان را دارد. شما می‌توانید این غذای خوشمزه و متفاوت را ظرف مدت ۴۰ دقیقه درست کنید. با این مقدار مواد می‌توانید برای ۴ نفر غذا درست کنید.

 

مرغ و ریحان سرخ شده تایلندی

مواد لازم مرغ و ریحان سرخ شده تایلندی

سینه مرغ خرد شده:۷۰۰ گرم
نشاسته ذرت:۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه:به میزان لازم
روغن گیاهی:۶ قاشق چایخوری
پیاز نگینی خرد شده:۱ عدد کوچک
فلفل دلمه‌ای نگینی:۲ عدد
سیر له شده:۶ حبه
سرکه:۲ قاشق غذاخوری
سس سویا:۲ قاشق غذاخوری
ریحان تازه نصف شده:نصف ۱ پیمانه
برنج سفید پخته شده:برای سرو غذا

طرز تهیه مرغ و ریحان سرخ شده تایلندی

مرغ و ریحان سرخ شده تایلندی

ابتدا سینه مرغ را پاک کرده و استخوان‌های آن را خارج کنید. سپس به قطعات ۲ تا ۳ سانتی متری خرد کرده و بعد از شستن خوب خشک کنید.

تابه‌ای را روی حرارت قرار داده و مقداری روغن بریزید تا داغ شود. نشاسته، نمک و فلفل را در کاسه‌ای بریزید و مرغ‌ها را در آن بغلطانید.

سپس مرغ‌ها را داخل تابه خوب سرخ کنید. در این میان پیاز را خرد کرده و در تابه دیگری با روغن تفت دهید تا سرخ شود. سپس ۶ حبه سیر را له کرده و اضافه کنید، در ادامه فلفل دلمه‌ای را نگینی خرد کرده و بیافزایید.

در مرحله بعد سرکه و سس سویا را اضافه کرده و مرغ‌های سرخ شده را هم بریزید و کمی تفت دهید. یک پیمانه آب افزوده و اجازه دهید مواد برای ۱ ساعت پخته و جا بیافتد.

در چند دقیقه آخر طبخ برگ‌های ریحان را افزوده و شعله را خاموش کنید. در این مدت زمان برنج را به روش دلخواه طبخ کرده و با خوراک مرغ تایلندی سرو نمایید.

نکات تکمیلی در مورد مرغ و ریحان سرخ شده تایلندی

مرغ و ریحان سرخ شده تایلندی جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۴۰ دقیقه میباشد.
مرغ و ریحان سرخ شده تایلندی را می‌توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید.
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد.

نمناک

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار