طرز تهیه کتلت‌ گردو
کد خبر: ۱۵۱۵۳
تاریخ انتشار: 2015 October 21    -    ۲۹ مهر ۱۳۹۴ - ۰۸:۵۱
گوشت چرخ شده را به همراه پیاز رنده شده و نمک و ادویه‌ها در یک ظرف مناسب بریزید و بعد گردوی چرخ شده و برنج پخته شده و تخم‌مرغ‌ها را هم اضافه کنید و پودر سوخاری را آن‌قدر بریزید که مواد خیلی سفت نشود.
مواد لازم:

 گوشت چرخ‌کرده: 200 گرم ،
پودر گردو: 200 گرم ،
برنج پخته شده: یک لیوان ،
پودر سوخاری: 2 تا 3 قاشق ،
تخم‌مرغ: 3 عدد کوچک یا 2 عدد بزرگ ،
پیاز رنده شده: یک عدد متوسط ،
روغن، نمک و فلفل و زرد‌چوبه: به میزان لازم

طرز تهیه کتلت‌ گردو

طرز تهیه:

گوشت چرخ شده را به همراه پیاز رنده شده و نمک و ادویه‌ها در یک ظرف مناسب بریزید و بعد گردوی چرخ شده و برنج پخته شده و تخم‌مرغ‌ها را هم اضافه کنید و پودر سوخاری را آن‌قدر بریزید که مواد خیلی سفت نشود.

اگر مایه شل بود می‌توانید پودر سوخاری را بیشتر بریزید. آنها را مخلوط کنید و ورز دهید. روغن را در ماهیتابه بریزید و بگذارید داغ شود. از مواد به اندازه یک نارنگی کوچک بردارید و در دست فرم دهید و در روغن سرخ کنید.

برای تزئین از سس کچاپ و زیتون و چند برش لیمو استفاده کنید و میل کنید.

جام جم

طرز تهیه کتلت‌ گردو
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار