نحوه چیدمان میزغذاخوری رسمی
کد خبر: ۱۳۰۵۹۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: 2018 December 17    -    ۲۶ آذر ۱۳۹۷ - ۱۴:۵۵
شما معمولا می‌توانید چیدمان رسمی را در رستوران‌های لوکس که دارای پیش غذا، غذای اصلی و دسر هستند مشاهده نمایید. چیدمان میز می‌تواند متناسب با هر غذایی که سرو می‌شود، در همان زمان روی میز چیده شود. چیدمان رسمی اصولا متقارن است. به همین خاطر محل قرار گرفتن طروف بسیار مهم است.

نحوه چیدمان میزغذاخوری رسمی

نحوه چیدمان میزغذاخوری رسمی به گزارش «تابناک باتو»؛ چیدمان رسمی میز غذا خوری اصولا برای مراسم خاص مانند عروسی، جشن‌های تعطیلات و یا مهمانی که بیشتر از سه آیتم غذایی در آن سرو شود.

شما معمولا می‌توانید چیدمان رسمی را در رستوران‌های لوکس که دارای پیش غذا، غذای اصلی و دسر هستند مشاهده نمایید. چیدمان میز می‌تواند متناسب با هر غذایی که سرو می‌شود، در همان زمان روی میز چیده شود.

چیدمان رسمی اصولا متقارن است. به همین خاطر محل قرار گرفتن طروف بسیار مهم است. در این چیدمان ردیفی خطی از شمع‌ها در مرکز میز قرار می‌گیرد.

مرکز شارژر

تمام ظروف دور این بشقاب اصلی قرار میگیرند و بشقاب‌های وعده‌های غذایی روی آن قرار می‌گیرند، مانند: ظرف سالاد، سوپ، ماهی. زمانی که غذای اصلی سرو می‌شود این بشقاب از روی میز برداشته می‌شود.

بشقاب غذا

این بشقاب بعد از هر وعده غذایی تعویض می‌شود و روی شارژر قرار می‌گیرد.

دستمال

دستمال روی شارژر قبل از شروع شدن سرویس قرار می‌گیرد.

کارت

نحوه چیدمان میزغذاخوری رسمی

کارت منو میتواند بالای دستمال و یا برای ظاهری صمیمی‌تر بر روی دستمال چاپ شود.

سمت چپ

چنگال سالاد

سالاد دومین وعده‌ای است که سرو می‌شود پس بنابراین چنگال سالاد در بیرونی‌ترین لبه سمت چپ قرار می‌گیرد. چنگال سالاد کوچکتر از چنگال شام است.

چنگال ماهی

بعد از چنگال سالاد، چنگال ماهی قرار می‌گیرد. در مهمانی رسمی ماهی و یا غذای دریایی بعد از سالاد سرو می‌شوند. چنگال ماهی به گونه‌ای طراحی شده که به راحتی بتوان گوشت را از استخوان جدا کرد. در شام بدون غذای دریایی، چنگال ماهی به عنوان چنگال دوم استفاده می‌شود.

چنگال شام

نحوه چیدمان میزغذاخوری رسمی

این چنگال در سمت چپ شارژر یا بشقاب قرار می‌گیرد. چنگال شام معمولا بزرگترین چنگال ما بین چنگال هاست.

سمت راست
قاشق سوپ خوری

در سرویس رسمی، سوپ شروع کننده مهمانی است بنابراین قاشق سوپ خوری در بیرونی‌ترین لبه سمت راست قرار می‌گیرد.

کارد سالاد

سالاد دومین وعده است و بعد از سوپ سرو می‌شود بنابراین کارد مربوط به آن در سمت چپ قاشق سوپ خوری قرار می‌گیرد.

کارد غذای اصلی

نحوه چیدمان میزغذاخوری رسمی

این کارد در سمت راست شارژر که متناسب با قرارگیری چنگال شام است.

بالا
بشقاب کره خوری

این بشقاب در سمت چپ بالای سرویس قرار می‌گیرد.

کارد کره

این کارد بر روی بشقاب کره خوری در سمت چپ و بالا قرار می‌گیرد.

قاشق دسرخوری

این قاقشق که کوچکترین قاشق است بالای شارژر قرار می‌گیرد.

چنگال دسر

نحوه چیدمان میزغذاخوری رسمی

این چنگال برای میوه استفاده می‌شود و زیر قاشق دسر قرار می‌گیرد.

لیوان آب

این لیوان بزگترین سایز را مابین لیوان‌ها داردو نزدیک به مهمان‌ها و بالای کارد قرار دارد.

دکوبوم

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۱۰ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۷
0
0
مرسی
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار