طرز تهیه سالاد قارچ
کد خبر: ۱۳۰۰۶۲
تاریخ انتشار: 2018 December 12    -    ۲۱ آذر ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۵
اگر این روزها سری به انواع رستوران های لوکس بزنید می بینید که گاها تنوع و قیمت سالاد از غذای اصلی بیشتر است. در تهیه سالاد تنوع زیادی وجود دارد و شما می توانید با کمی خلاقیت خوشمزه ترین سالاد ها را درست کنید.

طرز تهیه سالاد قارچبه گزارش «تابناک با تو»؛ اگر این روزها سری به انواع رستوران های لوکس بزنید می بینید که گاها تنوع و قیمت سالاد از غذای اصلی بیشتر است. در تهیه سالاد تنوع زیادی وجود دارد و شما می توانید با کمی خلاقیت خوشمزه ترین سالاد ها را درست کنید. مزیت درست کردن سالاد این است که زمان کمتری برایش صرف می کنید و همچنین برای سلامتی خود نیز ارزش زیادی قائل شده اید. شاید خوردن سالاد های تکراری برایتان خسته کننده شده باشد پس با ما باشید تا با طرز تهیه یک نوع سالاد متفاوت و خوش طعم آشنا شوید که به راحتی تهیه می شود.

مواد لازم برای تهیه سس سالاد:

روغن زیتون بکر                                         3 قاشق غذا خوری
سس خردل 1 قاشق چای خوری
عسل                                              1 قاشق چای خوری (اگر طعم شیرین را دوست ندارید می توانید عسل را حذف کنید.)
لیمو                                                     2 عدد (آب بگیرید و پوست آن را رنده کنید.)

مواد لازم برای سالاد:

کره                                                      10 گرم
روغن زیتون                                             2 قاشق غذاخوری
قارچ خرد شده                                        500 گرم
گوجه فرنگی خرد شده                              250 گرم
پنیر بز                                                   100 گرم (به شکل مکعب کوچک خرد شود.)
برگ اسفناج                                           100 گرم
دانه کاج برای تزئین                                   25 گرم

طرز تهیه سالاد قارچ

طرز تهیه:

1.روغن زیتون، خردل، عسل، آب لیمو و پوست لیمو را در کاسه ای با هم مخلوط کنید.

2.کره و روغن زیتون را در ظرفی با هم حرارت دهید. قارچ ها را اضافه کنید و بین 5 تا 8 دقیقه تفت دهید.

3.گوجه فرنگی و پنیر بز را به قارچ اضافه کنید و بین 1 تا 2 دقیقه حرارت دهید. آب لیمو و پوست لیمو را اضافه کنید. برگ اسفناج را در کاسه ای بزرگ بریزید و مخلوط قارچ و گوجه و پنیر را به آن اضافه نمایید. سس را اضافه کنید و هم بزنید. دانه های کاج را برای تزئین روی سالاد بپاشید و سرو کنید.

منبع: هفت گنج

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار