یکی از بهترین و سالمترین میان وعدههایی که میتوانید برای کودکتان آماده کنید گرانولا بار است. گرانولا بار علاوه بر این که ویتامینها و مواد مغذی مورد نیاز بدن را تامین میکند از پرخوری جلوگیری کرده و جایگزینی مناسب برای هله هولههای ناسالم بازار است.
زمان آماده سازی ۲۵ دقیقه
زمان استراحت ۳ ساعت
زمان پخت ۴۰ دقیقه
ترکیب جو دوسر، بادام، نارگیل، جوانه گندم، خرما، زردآلو و کرن بری در کنار هم این گرانولابار را تبدیل به یک میان وعده ایده آل به خصوص برای کودکان که در حال رشدند میکند.
مواد لازم گرانولا بار خانگی
پرک جو دوسر ۲ لیوان
خلال بادام ۱ لیوان
نارگیل رنده شده ۱ لیوان
جوانه گندم تست نصف لیون
کره ۳ قاشق غذاخوری
عسل ۲/۳ لیوان
شکر قهوهای ۱/۴ لیوان
عصاره وانیل ۱ و نیم ق. چ.
نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
خرما ۱/۲ لیوان
زردآلو خشک خرد شده ۱/۲ لیوان
کرن بری خشک شده ۱/۲ لیوان
طرز تهیه گرانولا بار خانگی
۱. فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید. یک سینی ۳۰ سانتی را با کاغذ روغنی پوشانده چرب کنید.
۲. جو پرک، بادام و نارگیل را با هم مخلوط نموده به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در فر تفت دهید و هر از گاهی هم بزنید تا کمی قهوهای شود. سپس به کاسهای منتقل کرده با جوانه گندم مخلوط نمایید.
۳. دمای فر را به ۱۵۰ درجه کاهش دهید.
۴. عسل، شکر قهوه ای، وانیل و نمک را مخلوط نموده روی حرارت بخار آب هم بزنید تا شکر ذوب شود. مخلوط دانهها را به شهد اضافه کرده مخلوط نمایید. در آخر خرما و برگه زردآلو و کردن بری را اضافه نموده مخلوط نمایید.
۵. مواد آماده شده را در سینیای که آماده کرده بودید ریخته و یا انگشت کاملا رویش را صاف و فشرده نمایید.. ۲ تا ۳ دقیقه در یخچل بگذارید کاملا خنک شود سپس برش بزنید.
پرشین وی