خوردنی جدید در فلافل فروشی‌های اهواز +عکس
کد خبر: ۱۱۱۰۴۳
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار: 2018 June 04    -    ۱۴ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۸:۳۰
bato-adv
bato-adv

 همزمان با فرارسیدن ماه مبارک رمضان، فلافل جای خود را به زولبیا و بامیه داد. خیابان انوشه اهواز یکی از مراکز پرتردد این شهر است که به مرکز فلافل اهواز تبدیل شده و مردم هر ساعتی که هوس خوراکی هایی مثل حمیسه (گوجه و جگر)، سمبوسه یا فلافل داشته باشند به این خیابان می آیند.
این روزها اما فلافلی های خیابان انوشه به کارگاهی برای طبخ زولبیا و بامیه تبدیل شده تا فلافل جای خود را به این خوراکی خاص ماه مبارک رمضان بدهد.
بوی شیرینی زولبیا و بامیه در خیابان انوشه هر آدم خوش طبعی را سر ذوق می آورد و در واقع بوی رمضان را به مشام شهروندان می رساند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

bato-adv
bato-adv
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۲۰ - ۱۳۹۷/۰۳/۱۴
0
1
چقدر بهداشتی و تمیز!
علی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۲۰ - ۱۳۹۷/۰۳/۱۴
0
1
چقدر کثیف
ناشناس
|
Netherlands
|
۱۹:۳۶ - ۱۳۹۷/۰۳/۱۴
0
1
بهداشت غوغا میکنه!!!!!
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv