"برنج پخته‌ شده مانده" را نباید مصرف کرد
کد خبر: ۹۷۸۴۱
تاریخ انتشار: 2018 January 18    -    ۲۸ دی ۱۳۹۶ - ۰۸:۰۰
باید دقت داشت که هرگز نباید برنج پخته‌شده‌ای را که در فضای آزاد به‌مدت چندین ساعت مانده است مصرف کرد چرا که در برنج مانده، باکتری‌ای به‌نام "باسیلوس سرئوس" رشد می‌کند که خطرناک است.

مواد سمی حاصل از این باکتری موجب گرفتگی عضلات، اسهال و تهوع شدید می‌شود.

در مورد منشأ بیماری MS می‌توان به موارد زیر اشاره داشت که باید از آن پرهیز داشت:

حرص خوردن بیش از حد، حساس و زود‌رنج بودن، عصبی شدن، حسادت ورزیدن، خوردن بیش از حد غذاهای سرد، بی‌خوابی به‌مدت طولانی.
منبع: خبرگزاری تسنیم
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار