حسین عبدالعزیزی با اشاره به اینکه شهروندان خطرات استفاده بیرویه از نمک
طعام را جدی بگیرند، اظهار داشت: استفاده کم از نمک طعام مطلوب است، اما
خوردن غذا با نمک مسئله دیگری است.
این کارشناس بهداشت مواد غذایی
با بیان اینکه میزان مصرف نمک طعام 6 تا 18 گرم است، افزود: مصرف بیش از
این میزان نمک طعام باعث افزایش فشار خون و بیماری قلبی میشود.
عبدالعزیزی تصریح کرد: کارشناسان معتقدند که مصرف بیرویه نمک مهمترین عامل میگرن (سردرد عصبی) است.
وی در ادامه اذعان کرد: نمک همچنین باعث آبجمعشدگی در بدن، از دست دادن پتاسیم و تورم در پاها میشود.
عبدالعزیزی گفت: پتاسیم برای جذب و استفاده پروتئین در بدن ضروری است.
این
کارشناس مواد غذایی متذکر شد: چنانچه شهروندان بخواهند میزان نمک خود را
کاهش دهند میبایست از نوشیدن کوشاب (ماء الشعیر)، استفاده از منوسدیم
گلوتامات، جوش شیرین، پودر پختوپز و از خوردن گوشتهایی همچون ژامبون،
سوسیس، غذاهای کنسروشده و یا یخزده پرهیز کنند.
عبدالعزیزی خاطرنشان کرد: آشامیدنیهای رژیمی ممکن است کمکالری باشند اما حاوی نمک هستند.
تسنیم