مدیرعامل مرغ مادر فریمان، بر این باور است که قیمت جوجه یکروزه فقط
20 درصد قیمت مرغ را تعیین میکند و عوامل دیگری مانند نهادههای دامی نیز
در قیمت تمامشده مرغ تأثیرگذار است.
علیرضا
روحی در این باره می گوید: تولیدکنندگان جوجه یکروزه ، قیمت اعلامشده
ستاد تنظیم بازار را رعایت میکنند و جوجه یکروزه را بهصورت نقدی هزار و
700 تومان به فروش میرسانند. با این حال در استان خراسان رضوی فقط 3 واحد
تولیدکننده مرغ مادر فعال است که در مجموع 10 درصد نیاز جوجه ریزی استان را
تأمین میکنند و 90 درصد بقیه از خارج استان و از شمال کشور تأمین میشود و
در واقع جوجه یکروزه 2 هزار و 500 تومانی عرضهشده در بازار استان، از
خارج استان وارد میشود.
وی با بیان
اینکه قیمت واقعی گوشت مرغ باید حدود 9 هزار تومان باشد تا تولیدکننده
متضرر نشود می گوید: چرا مسئولان نسبت به قیمت گوشت قرمز حساس نیستند؟ قیمت
گوشت قرمز افزایشیافته ولی نسبت به قیمت گوشت مرغ تا این اندازه سختگیری
میکنند و فقط مصرفکننده نهایی را در نظر میگیرند؟
روحی
بابیان این که طی روزهای آینده و ماه آینده شاهد افزایش قیمت مرغ خواهیم
بود اظهار می کند: هم اکنون در شعب وابسته به شرکت بنده، قیمت مرغ زنده
حدود 7 هزار و 800 تومان است و پیشبینی میشود طی 45 روز آینده در مشهد با
کمبود 5 هزار تن گوشت مرغ گرم روبه رو شویم و بی شک قیمت مرغ خیلی گرانتر
خواهد شد.
نسیم آنلاین